Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν ένα ακόμα νέο τραγούδι, το πολύ καλό «Sweet Sounds of Heaven»

Από το επερχόμενο άλμπουμ τους, Hackney Diamonds

BREAKING
 

Από το επερχόμενο άλμπουμ τους, Hackney Diamonds

Του Ηλία Σελιμά

Στο "Sweet Sounds of Heaven" συμμετέχουν ο Stevie Wonder στα πλήκτρα και η Lady Gaga στα φωνητικά. Το Hackney Diamonds, το οποίο περιλαμβάνει επίσης guest συμμετοχές του Paul McCartney και του Elton John, θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το συγκρότημα, το Hackney Diamonds -το πρώτο άλμπουμ των Stones με αυθεντικό υλικό από το 2005 και το πρώτο μετά το θάνατο του ντράμερ Charlie Watts- δημιουργήθηκε γρήγορα στο στούντιο. «Κάνουμε περίπου τέσσερις ή πέντε ηχογραφήσεις. 'ΟΚ' και συνεχίζουμε», εξήγησε ο Mick Jagger στους New York Times νωρίτερα αυτό το μήνα. «Έτσι κανείς δεν είχε χρόνο να σκεφτεί πραγματικά, 'Λοιπόν, ήταν αυτό ένα καλό τραγούδι; Θα έπρεπε να κάνουμε αυτό το τραγούδι;' Επειδή γίνομαι εσωστρεφής, ξέρετε. Είναι αυτό το τραγούδι τόσο καλό όσο το άλλο; Είναι αυτό το τραγούδι σαν ένα άλλο που έχω κάνει; Μπορείς να το καταλάβεις αυτό αργότερα. Ας συνεχίσουμε να προχωράμε».

Η παραγωγή του Hackney Diamonds έγινε από τον Andrew Watt, ο οποίος έχει επίσης συνεργαστεί με τον Eddie Vedder, τον Ozzy Osbourne και τον Iggy Pop, μεταξύ πολλών άλλων, τα τελευταία χρόνια. «Ήθελα να ακούγεται τεράστιο», σημείωσε ο Watt. «Επειδή είναι κάτι μεγαλύτερο από τη ζωή. Είναι οι fucking Stones. Όταν ακούτε αυτό το άλμπουμ θα πρέπει να φαντάζεστε τους Stones να παίζουν σε ένα στάδιο, γιατί αυτό είναι».

 

BREAKING MUSIC