Ακούστε το νέο τραγούδι του Bruce Springsteen Addicted to Romance

Από το soundtrack της ταινίας She Came to Me

BREAKING
 

Από το soundtrack της ταινίας She Came to Me

Του Ηλία Σελιμά

Στην ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου τον Φεβρουάριο και θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου, πρωταγωνιστούν οι Peter Dinklage, Marisa Tomei και Anne Hathaway. Η σκηνοθέτης Rebecca Miller ονειρευόταν να πείσει το Boss να του δώσει ένα τραγούδι, αλλά δίσταζε να επικοινωνήσει μαζί του.

"Αγαπώ πραγματικά τη μουσική του Bruce. Για το τέλος του She Came to Me, θέλαμε ένα πρωτότυπο τραγούδι", αποκάλυψε η Miller στο Variety νωρίτερα φέτος. "Είχα μια κρυφή επιθυμία να είναι ο Bruce, αλλά δίσταζα να το ζητήσω, επειδή ένιωθα ότι ήταν τόσο απίθανο και ειλικρινά ήμουν λίγο ντροπαλή".

Ο συνθέτης της ταινίας, Bryce Dessner - μέλος του indie rock συγκροτήματος the National - ενθάρρυνε την Miller να επικοινωνήσει με τον Springsteen.
"[Ο Dessner] ήταν σίγουρος ότι ο Bruce θα λάτρευε την ταινία, οπότε τον προσέγγισα", εξήγησε η Miller. "Ο Bruce και [η σύζυγός του Patti Scialfa] κατέληξαν να δουν την ταινία και, προς μεγάλη μου χαρά, την λάτρεψαν και οι δύο! Ο Bruce είπε ότι θα έπαιρνε μερικές μέρες για να δει αν του ερχόταν κάτι για ένα τραγούδι. Ως εκ θαύματος, το 'Addicted to Romance' ήταν το αποτέλεσμα. Λέει ότι εμπνεύστηκε από την ταινία, πράγμα που αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα".

 

BREAKING MUSIC