Η Dolly Parton κυκλοφορεί τη νέα εκδοχή του Jolene με τη συμμετοχή των Måneskin

Δύο ακόμη κομμάτια από τις ηχογραφήσεις του νέου της άλμπουμ Rockstar.

BREAKING
 

Δύο ακόμη κομμάτια από τις ηχογραφήσεις του νέου της άλμπουμ Rockstar.

Του Ηλία Σελιμά

Η Dolly Parton και οι Ιταλοί Måneskin ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ηχογραφήσουν μια νέα εκδοχή της επιτυχίας Jolene (της Dolly Parton) του 1973. 

Αυτό το ψηφιακό κατέβασμα του Rockstar περιλαμβάνει επίσης ένα δεύτερο νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι από τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ, μια εκδοχή του single Two Tickets To Paradise του 1977 του Eddie Money.

Το Rockstar, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή, περιλαμβάνει μια εκπληκτική γκάμα καλεσμένων αστέρων, όπως οι Paul McCartney, Ringo Starr, Stevie Nicks, Steven Tyler, Peter Frampton, Rob Halford, Richie Sambora, Steve Perry, John Fogerty, Debbie Harry, Elton John και πολλοί άλλοι.

"Πιστεύω ότι το ροκ είναι στάση ζωής", λέει. "Το ανακάλυψα όταν άρχισα να τραγουδάω αυτά τα rock'n'roll τραγούδια. Όταν στεκόμουν εκεί και θυμόμουν όλα τα πρωτότυπα, σκέφτηκα: "Θεέ μου, πρέπει να βεβαιωθώ ότι είμαι πιστή σε αυτό. Έχω στιλ, τραγουδάω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ήξερα επίσης ότι έπρεπε να προσκολληθώ σε αυτό, γιατί είναι διαφορετικό από το να κάνεις κανονικά τραγούδια κάντρι, όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να το κάνεις όπως θέλεις. Υπάρχει περισσότερη επιθετικότητα στο rock'n'roll".

 

BREAKING MUSIC