Export Music

Οι Supersuckers στην Αθήνα

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία


__ Χώρος

 


__ Εισιτήρια

 

Superpunk στις 22 Μαρτίου στο Κύτταρο

Αν υπήρχε δικαιοσύνη στο σύμπαν, οι Supersuckers θα έπρεπε να είναι το συγκρότημα που ο κάθε δίσκος τους θα γινόταν πολυπλατινένιος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Ελάχιστα είναι τα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής που μπορούν να συνδυάσουν με τόσο απόλυτο τρόπο attitude, τεχνική, χιούμορ, catchiness, να τα «πακετάρουν» σε κομμάτια των τριών λεπτών και να τα παρουσιάζουν με… καυτό τρόπο εδώ και σχεδόν 35 χρόνια.

Κάπου μεταξύ πρώιμων Black Flag, ZZ Top, Foghat και AC/DC, οι Supersuckers με τα καουμπόικα καπέλα απολαμβάνουν να ανατρέπουν κάθε προσδοκία, καθώς ο μπασίστας και τραγουδιστής Eddie Spaggheti μας μιλάει για sex, drugs, rock’n’roll και τον Σατανά, με σαρδώνιο ύφος και χιούμορ, μπροστά από τα καταιγιστικά riffs της μπάντας.

Από τις αγαπημένες μπάντες της Sub Pop και φίλοι του Willie Nelson, οι Supersuckers συνεχίζουν ακόμα να βγάζουν εξαιρετικούς party δίσκους και να δίνουν καυτά live, κάτι που αναμένουμε να συμβεί και το βράδυ της 22η Μαρτίου στο Κύτταρο. Just put yer boots on, y’all…

Εισιτήρια ΕΔΩ

EXPORT MUSIC