Import Music

H Άννα Χρυσάνθου στο Caja De Musica

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

29/02/2024


__ Χώρος

Caja de Musica

 Σινώπης 27, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 10 ευρώ

 

"Μία στα τέσσερα χρόνια" λέμε με τους φίλους μου και χαζογελάμε

Η Άννα Χρυσάνθου έρχεται στο Caja de Musica για μια μοναδική βραδιά, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου. Με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών επί σκηνής, μαζεύει στις αποσκευές της τα προσωπικά της τραγούδια, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα και τα παρουσιάζει σε ένα δυναμικό πρόγραμμα, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Η ίδια σημειώνει στο loaded:

Μήνας Φλεβάρης, χρονιά 2024.

Δίσεκτη χρονιά.

Πολλοί το βλέπουν σαν μια γκαντέμικη χρονιά - εγώ πάλι το βλέπω σαν μια χρονιά με πολλή δουλειά, μουσική, στούντιο, πρώτο προσωπικό δίσκο, παραγωγές - μια επιστροφή στα live, κι ένα γυρισμό σε γνώριμους δρόμους.

Έχω πολύ καιρό να παίξω στην Αθήνα. Μετά τον κορωνοϊό αποφάσισα να αφοσιωθώ στις ηχογραφήσεις του δίσκου μου, και κάπως στην πορεία ωρίμασε μέσα μου η έννοια του καλλιτέχνη και πώς εγώ θέλω να κινούμαι μέσα στην τέχνη.  Συνέχιζα βέβαια να παίζω στην Κύπρο σε πολύ ιδιαίτερες και κονσεπτικές παραστάσεις, αλλά στην Αθήνα έχω να παίξω καιρό.

Σε αυτό τον καιρό που πέρασε, μάζεψα τραγούδια, συναντήθηκα με πολύ καλούς φίλους και εξαιρετικούς μουσικούς και φτιάξαμε δέκα τραγούδια στη σειρά, τα οποία αναμένω να κυκλοφορήσουν στον επόμενο μήνα κιόλας.

Δύο από αυτά τα τραγούδια όμως, σας τα έχω παρουσιάσει τον τελευταίο μήνα.

Πριν λίγες βδομάδες κυκλοφόρησε το πρώτο single με τίτλο «Να ‘ρθεις να με βρεις» και μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το δεύτερο single με τίτλο «Μια Καινούρια Αγάπη».  Σε αυτά τα τραγούδια συνεργάστηκα με τους δημιουργούς Νίκο Φραγκάκη και Γιάννη Χαριλάου αντίστοιχα.

Αυτά τα δυο τραγούδια, όπως και ο δίσκος μου κυκλοφορούν από τη Melodica Art Productions και μπορείτε να τα βρείτε στο Spotify μου, στο Youtube μου και σε όλες τις επίσημες ψηφιακές πλατφόρμες!

Και αφού τα ετοιμάσαμε, δε γινόταν να μην παίξουμε και live.

Στις 29 Φλεβάρη 2024 παίζω ξανά (επιτέλους!) με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών στο Caja De Musica. Μία στα τέσσερα χρόνια", λέμε με τους φίλους μου και χαζογελάμε.

Στην πραγματικότητα η χαρά είναι μεγάλη γι' αυτό το γυρισμό, όπως και η ανυπομονησία να βγούμε στη σκηνή. Θα παίξουμε δικά μου τραγούδια, κομμάτια από δημιουργούς που έχουν ορίσει την ιστορία της μουσικής μας και πολλά κομμάτια από καλλιτέχνες που ακολουθώ και θαυμάζω.

Σιγανά και ταπεινά, με πολλή δουλειά, με μια νέα ομάδα, και τα καινούργια μου τραγούδια σας περιμένω την Πέμπτη 29 Φλεβάρη στο Caja De Musica (Σινώπης και Μιχαλακοπούλου)

Εισιτήρια εδώ:

https://www.more.com/music/h-anna-xrysanthou-sto-caja-de-musica/

Κρατήσεις εδώ: 694 516 6085

  • Παρασκευάς Κίτσος – μπάσο
  • Ηλιάνα Κορέτση – τσέλο
  • Γρηγόρης Ντάνης – ηλεκτρική κιθάρα
  • Αλέξης Στενάκης – κλαρίνο/σαξόφωνο/πιάνο
  • Βαγγέλης Τσιμπλάκης - drums

Σχέδιο αφίσας: Ελεάνα Χρυσάνθου

Artwork/Poster Design: Ερμίνα Εμμανουήλ

Ώρα έναρξης: 21:00

 

 

 

IMPORT MUSIC