dj's

«Supernova» party στο ZED

DJ'S

__ Ημερομηνία

10/04/2024


__ Χώρος

Zed Athens

 Πλατεία Θεάτρου 10, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 10€

 

2 stages με δέκα από τους σπουδαιότερους και πιο διακεκριμένους έλληνες d.j. των 90’s

Το Sunrise Zone στις 19 Απριλίου διοργανώνει το εντυπωσιακό Party “Supernova”, το μεγαλύτερο της σύγχρονης ιστορίας του, σ’ ένα από τα πιο hot μαγαζιά του κέντρου το Zed Athens (Πρώην Guru) στην πλατεία θεάτρου. Για ένα βράδυ θα συγκεντρωθούν, σε 2 stages, δέκα από τους σπουδαιότερους και πιο διακεκριμένους έλληνες d.j. των 90’s που άφησαν έντονο το στίγμα τους στο Αθηναϊκό clubing αλλά και στο Sunrise Zone από τα 90’s μέχρι και σήμερα!

Ήταν το μακρινό 1993 όταν η ομάδα του Sunrise Zone διοργάνωσε το party Supernova στο θρυλικό club Tessera. 31 χρόνια μετά επιστρέφει με το ίδιο πνεύμα για να θυμίσει σε όλους τις σπουδαίες βραδιές του τότε αλλά και για να προσφέρει την ολόφρεσκη έκδοση του στο τώρα.

Σήμερα το 2024 το Sunrise Zone ετοιμάζει το reunion του Supernova party σε 2 Stages με 10 dj’s που θα μας ξεναγήσουν σε ένα ταξίδι στο χρόνο, από το παρόν στο παρελθόν κι από εκεί στο μέλλον όπως έκαναν και κάνουν πάντα με τα πρωτοπόρα d.j. set τους!

Στο main Stage με τίτλο “Planetarium” θα βρίσκονται οι Petros Floorfiller, DJ Pascal, Dj Stefan [Fonopticon], Mikele, Greg Staikos για να προσφέρουν απλόχερα ισχυρές δόσεις από House, Tech house και Old school classics. Το 2o stage με όνομα “Hot Room” θα απολαύσουμε Techno, Breaks, Old school classics και Rave Anthems. Ο συγκεκριμένος χώρος διαθέτει και ειδική ενίσχυση του ήχου για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Στην είσοδο θα μας υποδέχεται η burlesque persona που ακούει στο όνομα Scarlett!

DJ'S