Export Music

Οι Gamma Ray στην Ελλάδα

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

10/12/2024


__ Χώρος

Fuzz club

 Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Μοσχάτο


__ Εισιτήρια

Προπώληση: 28,60 ευρώ Ταμείο: 33 ευρώ

 

Για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τη δεκαετία του 1990 και έπειτα, οι GAMMA RAY του εμβληματικού γίγαντα Kai Hansen (Helloween), συγκλονίζουν παρατεταμένα τις ζωές μας! Τόσο ο metal κόσμος στην Ελλάδα, όσο και το Metal Hammer, δικαιολογημένα τους έχουμε λατρέψει για τα έργα τους σε δίσκους και συναυλίες αλλά και για τον χαρακτήρα τους!

Το 2024 για το METAL HAMMER είναι η σπουδαιότερη χρονιά της διαδρομής του! Το έντυπο συμπληρώνει τον Δεκέμβριο, 40 (ολογράφως ΣΑΡΑΝΤΑ!) χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα χέρια των αναγνωστών του!!! Για να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό πολιτισμικό φαινόμενο που εξελίσσεται από το 1984 μέχρι σήμερα, σκεφτήκαμε πως θέλουμε να απολαύσουμε μαζί με τον metal κόσμο της χώρας, ένα θρυλικό σχήμα που μας έχει καθορίσει! Αυτή την επιθυμία μας, θα εκπληρώσουν με θριαμβευτικό τρόπο ο Kai Hansen και οι GAMMA RAY στις 9 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Principal, και στις 10 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο Fuzz Club!

Rebellion in Dreamland στο repeat. Τέτοια είναι η καρδιά μας αυτά τα 40 χρόνια της πορείας, αυτό θα μας συμβεί! Σπεύσατε για τα εισιτήρια, το γνωρίζουμε πως θα γίνουν ανάρπαστα! Η metal Γιορτή ξεκίνησε, να τη ζήσετε με όλο σας το είναι σε δυο εκπληκτικές metal βραδιές που θα γράψουν Ιστορία στη χώρα

Σημεία Προπώλησης:

more.com

tickethouse.gr

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα More.com Spots

Δίκτυο Public

Public online: http://tickets.public.gr/

Kαταστήματα Public

https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Αθήνα

  • Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22 Τηλέφωνο: 210 3304133
  • Monsterville, Αγίας Ειρήνης 13 Τηλέφωνο: 210 3648180
  • Music Corner, Πανεπιστημίου 56, Αθήνα Τηλέφωνο: 210 3304000

 

 

 

EXPORT MUSIC