Import Music

Η Αρετή Κοκκίνου και ο Βασίλης Σαλταγιάννης στο Caja de Musica

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

16/05/2024


__ Χώρος

Caja de Musica

 Σινώπης 27, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 10 ευρώ

 

Στη μουσική παράσταση με τον τίτλο «Τα δικά μας τραγούδια»

Δύο δημιουργοί η Αρετή Κοκκίνου και ο Βασίλης Σαλταγιάννης, ενώνουν τις μουσικές τους φωνές, σε μια ξεχωριστή παράσταση με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους. Πολυγραφότατοι και πολυμορφικοί, έχοντας σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό τους, καταθέτουν με αγάπη το στίγμα τους σε μια βραδιά γεμάτη δική τους μουσική και αγαπημένους συνοδοιπόρους ερμηνευτές.

Οι ίδιοι σημειώνουν:« Η δημιουργία είναι, κατά περίσταση και προσωπική και ομαδική υπόθεση. Και σίγουρα οι συμπράξεις και οι παρέες είναι από τα όμορφα της ζωής αλλά και της μουσικής. Με αυτό το πνεύμα ο Βασίλης Σαλταγιάννης και η Αρετή Κοκκίνου, συντροφιά με τις κιθάρες τους και μια παρέα από αξιόλογους συνεργάτες και φίλους εμφανίζονται στο Caja de Musica την Πέμπτη 16.05.2024, στις 9 το βράδυ.

Στις θήκες των οργάνων μας κουβαλάμε τραγούδια από μια πορεία δημιουργίας που θέλουμε να μοιραστούμε με αγαπημένους μας φίλους πάνω και κάτω από τη σκηνή. Τα τραγούδια και οι μουσικές πλέον μετά από όλα αυτά τα χρόνια φαίνονται σαν στιγμές . Στιγμές συνύπαρξης με τους στιχουργούς και τους ποιητές που χάρισαν το λόγο τους στα τραγούδια, με τους ερμηνευτές που τους έδωσαν πνοή. Στιγμές που τα συναισθήματα κάθε απόχρωσης πλημμύρισαν το μέσα μας. Αυτές τις στιγμές αγαπάμε».

Ερμηνεύουν:

Πένυ Ξενάκη, Αφεντούλα Ραζέλη, Μήδεια Χουρσουλίδου, Θέλμα Καραγιάννη, Ζωή Βεργάκη, Βασίλης Γισδάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Αντώνης Αθανασίου και Βασίλης Σαλταγιάννης

Επί σκηνής:

  • Αρετή Κοκκίνου: Κιθάρα, Μαντολίνο
  • Βασίλης Σαλταγιάννης: Κιθάρα
  • Αγγέλικα Παπανικολάου: Ακορντεόν
  • Γεωργία Μαρίνη: Βιολί
  • Χαρης Μπουτσελάκης: Μπάσο
  • Ανδρέας Νικόλης: Τύμπανα

Ώρα έναρξης: 21:00

Κρατήσεις: 6945166085 & [email protected]

IMPORT MUSIC