dj's

Η Peggy Gou στο EJEKT Festival

DJ'S

__ Ημερομηνία

12/07/2024


__ Χώρος

TAE KWON DO

 Μωραϊτίνη 2, Φάληρο


__ Εισιτήρια

Από 40 ευρώ

 

Μαζί της ο Ryan Elliott και ο Mogwaa

To EJEKT Festival παρουσιάζει την superstar DJ Peggy Gou στο μεγαλύτερο show που έχει κάνει ποτέ στην Ελλάδα, το Peggy Gou & Friends, στις 12 Ιουλίου στο Faliro Sports Pavillion!

Μαζί με την Peggy Gou, θα εμφανιστεί ένα line-up που έχει επιλέξει η ίδια. Τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνονται είναι ο Ryan Elliott και ο Mogwaa!

Ο Ryan Elliott είναι DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης του label Faith Beat. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως resident DJ στα περίφημα Berghain και Panorama Bar από τα 00ς ως σήμερα, όπου στα sets του κατορθώνει να κινείται αρμονικά ανάμεσα στην techno με τη house.

Από το Detroit όπου έβλεπε ζωντανά τους μάστορες Robert Hood, Jeff Mills, Richie Hawtin, στα parties επί 4 χρόνια με τον Matthew Dear, στα international bookings που τον έφεραν στο Βερολίνο (όπου ζει από το 2009), ο Ryan Elliott είναι η επιτομή του DJ που “το κάνει” για την αγάπη της μουσικής.

Ο Mogwaa είναι ένα από τα αστέρια της εξαιρετικά ανερχόμενης μουσικής σκηνής της Νότιας Κορέας. Μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη, πολυοργανίστας, παραγωγός και DJ με ευρύτατο ρεπερτόριο επιρροών, έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες τόσο με τις κυκλοφορίες του, όσο και τα sets του όπου κινείται από το spacey techno ως το loopy acid.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: Phase A 45 ευρώ, Phase Β 50 ευρώ

VIP: Phase A 90 Ευρώ, Phase B 100 Ευρώ

Κρατήσεις τραπεζιών (VIP τραπέζια) : 2109636489

Προπώληση εισιτηρίων online στo more.com, τα καταστήματα Public και το δίκτυο του more. Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

DJ'S