Δεν θα γίνει η συναυλία των Queens Of The Stone Age

Λόγω προσωπικού προβλήματος του Josh Homme

BREAKING
 

Λόγω προσωπικού προβλήματος του Josh Homme

Ακυρώνουν όλη την περιοδεία τους από αύριο έως και το τέλος του μήνα επειδή ο Josh Homme πρέπει να επιστρέψει άμεσα, λόγω προσωπικού προβλήματος στην Αμερική.

«Queens are gutted we aren't able to play for you. We apologize for any inconvenience and share in your frustration and disappointment», γράφει το συγκρότημα στο μήνυμά του. 

Σ' εμάς θα έπαιζαν το Σάββατο 27 Ιουλίου

update

Εβγαλε ανακοίνωση και η εταιρία διοργάνωσης της συναυλίας, η High Priority Promotions

Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης των QUEENS OF THE STONE AGE είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πρώτη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks το Σάββατο 27 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί.
Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών.
Οι κάτοχοι των ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα πιστωθούν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους αυτόματα το χρονικό διάστημα που προαναφέραμε, χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από μέρους τους.
Οι κάτοχοι των hard copy εισιτηρίων θα μπορούν να εξαργυρώνουν το εισιτήριό τους στα φυσικά σημεία προπώλησης (Monsterville: Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0364 8180, Metal Era: Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 21 0330 4133) αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και για 20 εργάσιμες ημέρες.
Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου επιθυμεί αντί εξαργύρωσης να παρακολουθήσει τη δεύτερη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks στις 2 Αυγούστου όπου θα εμφανιστούν οι LENNY KRAVITZ, SLEAFORD MODS, THE LAST INTERNATIONALE, ILIAS BOGDANOS & INCO μπορεί να το κάνει στέλνοντας σχετικό mail στο [email protected]

 

BREAKING MUSIC