Import Music

Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο «Πατάρι»

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

08/02/2025, 15/02/2025, 22/02/2025


__ Χώρος

Το Πατάρι του θεάτρου Μεταξουργείο

 Ακαδήμου 14, Κεραμεικός


__ Εισιτήρια

Είσοδος: 10 ευρώ

 

Για τρία Σάββατα του Φεβρουαρίου με πολλούς καλεσμένους

Αυτό το χειμώνα το «Πατάρι» πήρε ξανά ζωή! Με οικοδέσποινα την Μαρία Κηλαηδόνη, ζούμε και πάλι από τις αρχές Δεκεμβρίου μοναδικές βραδιές με υπέροχες μουσικές και εξαιρετικούς καλεσμένους σε αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο χώρο, το «Πατάρι» του θεάτρου «Μεταξουργείο» που γεμίζει κάθε φορά ασφυκτικά με ένα υπέροχο κοινό.

Με αφορμή την συμπλήρωση των οκτώ χρόνων απουσίας του Λουκιανού, δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον ιδρυτή του «Παταριού», στον δημιουργό μοναδικών τραγουδιών και τρυφερών αναμνήσεων.

Τρία Σάββατα του Φεβρουαρίου λοιπόν, στις 8, 15 και 22 Φεβρουαρίου, η «αύρα» του Λουκιανού θα ξαναγεμίσει τον χώρο, μέσα από τα τραγούδια του, προβολές βίντεο από το προσωπικό του αρχείο, και αναγνώσεις αποσπασμάτων από δικά του κείμενα. Επίσης, αγαπημένοι φίλοι του Λουκιανού θα παραβρεθούν στον χώρο και θα μας μιλήσουν για αυτόν μέσα από τις δικές τους ιστορίες.

Από την παρέα του «Παταριού» τα Σάββατα αυτά θα περάσουν ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Αγνή, ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.

Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας!

Το «Πατάρι» στο Θέατρο «Μεταξουργείο»

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 6948 053145

 

 

 

 

IMPORT MUSIC