Import Music

Ο Δώρος Δημοσθένους στο Σταυρό του Νότου Plus

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

24/10/2025, 31/10/2025


__ Χώρος

Σταυρός του Νότου

 Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος


__ Εισιτήρια

15 ευρώ

 

Θα παρουσιάσει τα τραγούδια του νέου του δίσκου

Ο Δώρος Δημοσθένους παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά τον νέο κύκλο τραγουδιών με τίτλο «Είχα φωνή, την πήραν τα πουλιά», σε στίχους της Ελένης Φωτάκη, με μουσική και ενορχήστρωση δική του.

Ο κύκλος, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, αποτελεί το κεντρικό υλικό δύο μουσικών συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα σύνολο καινούριων τραγουδιών, τα οποία συγκροτούν μια ενιαία μουσική αφήγηση, με θεματικό πυρήνα ζητήματα που σχετίζονται με τον χρόνο, την απώλεια, την επιθυμία, τη μνήμη και την ανάγκη επανασύνδεσης με το εσωτερικό βίωμα.

Στις συναυλίες αυτές θα παρουσιαστεί στο σύνολό του το νέο υλικό, ενώ παράλληλα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με τραγούδια δημιουργών που έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι. Ανάμεσά τους, έργα των Δημήτρη Λάγιου, Απόστολου Καλδάρα, Λένας Πλάτωνος, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιάννη Σπανού, Άκη Πάνου, Δήμου Μούτση και Διονύση Σαββόπουλου, ενταγμένα με τρόπο που να υποστηρίζει θεματικά και ηχητικά την κεντρική κατεύθυνση του προγράμματος. Οι επιλογές αυτές δεν λειτουργούν ως ενότητες εκτός κύκλου, αλλά ως επεκτάσεις του ίδιου μουσικού τοπίου.

Εισιτήρια ΕΔΩ

IMPORT MUSIC