Οι Deus μας γύρισαν 20 χρόνια πίσω και, μετά, χόρευαν μέχρι το πρωί

 
REVIEWS

Μία μαγική συναυλία έδωσαν την Παρασκευή στο Fuzz οι Deus γεμίζοντας ασφυκτικά το club.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου
Φωτογραφίες: Τάσος Παπαϊωάννου

Με ένα ενθουσιώδες κοινό που, επιτέλους, αντάμωνε ξανά. Ηλικίες 40 something, αυτοί δηλαδή που άκουγαν το γκρουπ στα νεανικά τους χρόνια. Και πήγαν τώρα στο sold out Fuzz για να ακούσουν ξανά ολόκληρο το εμφατικό «The Ideal Crash», το πιο χαρακτηριστικό τους πιθανότατα  άλμπουμ.

Στις 10 ακριβώς βγήκε το συγκρότημα κι έπαιξε για μιάμιση ώρα περίπου. Παρουσίασαν από την αρχή μέχρι το τέλος και με τη σειρά τους ένα-ένα τα τραγούδια του «The Ideal Crash» συν τέσσερα επιπλέον κομμάτια για το κλείσιμο.

Είχαν και μία χορευτική ομάδα να συμμετέχει σε διάφορα τραγούδια ξεσηκώνοντας το κοινό. Το δικό τους κοινό. Διότι λίγη ώρα μετά την έναρξη του πολυαναμενόμενου live το γκρουπ «δέθηκε» με τον κόσμο κι έγιναν ένα. Το Hotellounge (Be The Death Of Me) από το Worst Case Scenario στο πρώτο encore και το Roses στο δεύτερο, ήταν τα δύο τελευταία κομμάτια μίας απογειωτικής συναυλίας. Ολοι έφυναν πολύ ευχαριστημένοι. Το ζητούμενο δηλαδή σε ένα live.

Οι Deus αμέσως μετά πήγαν στο Tiki Bar, κοντά στην Ακρόπολη. Και το ξενύχτησαν. Ενιωθαν σαν το σπίτι τους στην Ελλάδα. Ηταν τέσσερις το πρωί και κάποιοι από αυτούς έπιναν και χόρευαν...
Πόσο στοίχημα ότι θα μας ξανάρθουν σύντομα;

 

REVIEWS