Loaded.gr: Ενας... χάρτης για το μουσικό χάρτη της Αθήνας

Το καινούργιο συναυλιακό site είναι 45 ημέρες on line και παρουσιάζει όλες τις συναυλίες και τις ζωντανές εμφανίσεις που γίνονται στην πόλη.

BREAKING
 

Το καινούργιο συναυλιακό site είναι 45 ημέρες on line και παρουσιάζει όλες τις συναυλίες και τις ζωντανές εμφανίσεις που γίνονται στην πόλη.

Ας σας το παρουσιάσουμε, να δείτε τι περιέχει. Απομένουν πολλά ακόμα βέβαια τα οποία θα σας τα δείχνουμε στην πορεία. Kafka και Δημήτρης Κανελλόπουλος στη διεύθυνση του Loaded.gr, Αφροδίτη Παπακαλού στην αρχισυνταξία.

Το Loaded.gr έχει έναν πλήρη και κατατοπιστικό χάρτη - δείτε το ΕΔΩ. Στην αριστερή στήλη βλέπετε όλα τα live και στο χάρτη την τοποθεσία που γίνεται το καθένα από αυτά.
Υπάρχει και το Calendar όμως (ΕΔΩ) ώστε με μία ματιά μόνο να μπορείτε να δείτε όλες τις συναυλίες.
Στην κάθε συναυλία ξεχωριστά (ΕΔΩ παράδειγμα η Florence), υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες: ημερομηνία, χώρος που γίνεται, εισιτήρια, τιμές, ώρα έναρξης, από που μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια αλλά και, μέσω του χάρτη, Get Direction, ώστε με το κινητό σας να έχετε και τη διαδρομή για να φτάσετε στο χώρο.
Τις συναυλίες στην Agenda μας τις έχουμε χωρίσει σε τέσσερις κατηγορίες: Export για τα ξένα ονόματα, Import για τα ελληνικά, Classical & Opera για την κλασική μουσική και, τέλος, Dj's για τα dance.
Στην κατηγορία Breaking Music θα έχουμε την επικαιρότητα, όσα εμείς νομίζουμε ότι αξίζει να παρουσιάζουμε.
Στα Reviews θα διαβάζετε εντυπώσεις από τις συναυλίες που είδαμε.
Στα Opinions θα έχουμε μουσικές απόψεις και γνώμες. Μάχη και πόλεμος. Ηδη η Kafka είναι εναντίον της Florence (ΕΔΩ) και ο Κανελλόπουλος υπέρ (ΕΔΩ).
Τα podcasts είναι μία καινοτομία για τα ελληνικά sites: η Kafka ήδη δουλεύει πυρετωδώς και σε λίγο θα έχετε τις πρώτες εκπομπές-έκπληξη.

Υπάρχουν κι άλλα που θα τα βλέπετε σιγά-σιγά. Από ζώδια μέχρι πρόγνωση καιρού, από ταινίες μέχρι σειρές, από live streaming συναυλιών μέχρι πρωτογενή βίντεο από συναυλίες και καλλιτέχνες.

Ξεκινάμε. Ο μουσικός χάρτης της Αθήνας κάνει loading εδώ πλέον.

BREAKING MUSIC