Export Music

Ιστορικό post punk και goth στο An Club

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

05/10/2019


__ Χώρος

An club

 Σολωμού 13, Εξάρχεια


__ Εισιτήρια

Προπώληση: 20€ (Περιορισμένος αριθμός) Yπόλοιπη προπώληση – Ταμείο: 23€

 

Ο Kirk Brandon και οι Theatre of Hate για μια μοναδική συναυλία στις 5 Οκτωβρίου

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 o Kirk Brandon έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με δύο από τα σημαντικότερα μουσικά είδη που ακολούθησαν την «έκρηξη» του punk. Το συγκρότημά του, Theatre of Hate, θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα πρωτόλεια post punk και goth rock σχήματα που προέκυψαν από τη μετάλλαξη του punk και στις 5 Οκτωβρίου, σε μια πολυαναμενόμενη συναυλία στο AN Club, ο Brandon θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι δεν έχει χάσει τίποτα από την παλιά του φλόγα.

Η χαρακτηριστική φωνή του σημάδεψε ολόκληρες γενιές οπαδών του Σκοτεινού Ήχου από τους πρώτους ύμνους της εποχής στα καταγώγια του Λονδίνου μέχρι τις μέρες μας και μάλιστα με διαφορετικά εκφραστικά οχήματα, αφού αυτός είναι ο δημιουργός και των Alternative-Indie Rockers, Spear of Destiny αλλά και του Rock Supergroup των Dead Man Walking στο οποίο κατά καιρούς συμμετείχε πλήθος προσωπικοτήτων της Μουσικής Κοινότητας, από τον Mick Jones (The Clash, Carbon, Silicon, Gorillaz), τον Glen Matlock (Sex Pistols), τον Derek Forbes (Simple Minds) και τον Billy Duffy (The Cult) μέχρι τον Brian Setzer (Stray Cats) και τον Lemmy (Motorhead).

Τη συναυλία θα «ανοίξουν» οι The Black Capes, μια νεοσύστατη goth – dark rock μπάντα (2016) από την Αθήνα. Το στυλ της μουσικής τους είναι ένα μείγμα του ήχου που δημιουργήθηκε από τους Type O Negative, Paradise Lost, 69 Εyes και του παραδοσιακού γοτθικού ήχου των The Sisters of Mercy, Bauhaus και The Mission.

Αν και τα μέλη της μπάντας έχουν περιοδεύσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ιστορικά συγκροτήματα όπως το Type O Negative, το Moonspell, το Paradise Lost, το Tiamat, το Kylessa κ.α., οι Black Capes παίζουν σπάνια.

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30

Εισιτήρια ΕΔΩ:

EXPORT MUSIC