Πήγαμε, είδαμε: Χρονοκάψουλα στο Κύτταρο

 
REVIEWS

Ανώμαλη προσγείωση στα 80s με Δάκη, Πωλίνα, Μπίγαλη και Μαντώ...

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Σάββατο βράδυ και στο Κύτταρο δεν έπεφτε καρφίτσα. Ακόμα ένα sold out για ένα σχήμα «η ισχύς εν τη ενώσει» από τα 80's. Ο Δάκης, η Μαντώ, ο Μπίγαλης και η Πωλίνα με τη σειρά που εμφανίστηκαν στη σκηνή του Κυττάρου. Μόνοι τους και ο καθένας χωριστά. Χωρίς μπάντα! Ναι, χωρίς μπάντα. Σαν karaoke. Ολα ηχογραφημένα, μόνο οι φωνές ήταν ζωντανές. Οπως σε κάτι ντισκοτέκ της αθάνατης ελληνικής επαρχίας. Από τα μακρινά 80's φυσικά.

Ωστόσο κανείς δεν έδινε σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες. Ολοι περνούσαν θαύμα. Με τραγούδι και χορό. Και το κοινό και οι καλλιτέχνες πάνω απ όλα που βρήκαν έκφραση. Τέσσερις μαζί, ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον, μία αίσθηση γλυκιάς και συναισθηματικής παρακμής. Οπότε δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Καλτ. Φουλ. 

Μέχρι τη 1 και μισή έμεινα. Είχαν αρχίσει τα δεύτερα σετ τους οι τραγουδιστές. Ευχαριστημένοι. Χαρούμενοι. Ο κόσμος χωρίς απαιτήσεις τραγουδούσε. Ορθιος στα τραπέζια. Που να σας τα λέω... 

ΕΔΩ οι πληροφορίες για τη βραδιά που επαναλαμβάνεται το επόμενο Σάββατο. Μπείτε και αγοράστε κατευθείαν εισιτήρια αν θέλετε να προλάβετε.  

REVIEWS