dj's

The last night on earth with Sunshine Pedro

DJ'S

__ Ημερομηνία

31/12/2019


__ Χώρος

Faust

 Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11


__ Εισιτήρια

 

Για τους λάτρεις της πραγματικής underground dance culture ένας γνήσιος εκφραστής της θα βρίσκεται στα decks του Faust, την τελευταία μέρα της χρονιάς.

Νύχτα 31 Δεκεμβρίου ξημερώματα 1/1/2020

Ο resident Dj του Cariocas επιστρέφει στο Faust για μία ακόμα εμφάνιση που θα γράψει ιστορία. Ήταν πριν 2533 ημέρες σαν σήμερα, 22/12/2012 όταν ο Sunshine Pedro εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Faust. Με το project του Lovesick, το Cariocas family γιόρτασε το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την τελευταία ημέρα του ημερολογίου των Μάγια. Don’t hesitate. Time heals the pain. You ain’t the problem.

Από το 1998 κάθε πάρτι με την υπογραφή Cariocas αλληλεπιδρά μυστηριωδώς με τον χρόνο αφού στηρίζεται σε μία και μοναδική αρχή: Κάντο σαν να μην υπάρχει αύριο.

Την νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου, 2.559 ημέρες μετά αυτή την ιστορική του εμφάνιση στο Faust, ο Sunshine Pedro επιστρέφει. Πέρασαν 8 καλοκαίρια, ταξίδεψε στην άκρη του κόσμου, ίδρυσε δύο διεθνή φεστιβάλ (Odyssia και Under The Sun), ξεκίνησε ένα ακόμα solo marathon project (Octapussy), φόρτωσε στις βαλίτσες του επιλεγμένα disco psychedelic soul funk house dance space βινύλια, και παίζει μουσική για σένα, για εμάς, στο πάρτυ που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μια νέας δεκαετίας.

Για να χορέψεις σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ναι. Θα το γιορτάσουμε σαν να είναι η τελευταία νύχτα στην Γη.

 

DJ'S