Ηρθε το Λονδίνο με το φάντασμά του εδώ

 
REVIEWS

Το «Phantom of the Opera» είναι μία πραγματικά μεγάλη παράσταση. Και στο Christmas Theater γίνεται ήδη χαμός...

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ομολογώ πως δεν είμαι φαν αυτών των παραστάσεων. Ειδικά όσων έρχονται στην Ελλάδα με, συνήθως, συντελεστές δεύτερης διαλογής. Τώρα όμως είναι διαφορετικά μια και το «Phantom of the Opera» ήρθε στο Christmas Theater με τους πρωταγωνιστές του από το West End του Λονδίνου.

Οπότε βλέπεις καλούς ηθοποιούς, ένα πολύ δυνατό cast. Αλλά είναι και η παραγωγή πολύ μεγάλη. Εντυπωσιακή θα έλεγα. Σκηνικά, ήχος, φωτισμοί. Είναι θέαμα, είναι show με όλη τη σημασία του λέξης. Δυόμιση γεμάτες ώρες που αξίζουν τα χρήματά τους.

Σκέφτομαι πως οι οπαδοί τέτοιων θεαμάτων λογικά θα ενθουσιαστούν. Η σκηνοθεσία της όπερας είναι του Stephen Barlow (ανέβασε την παράσταση το 2015 στο Βουκουρέστι και το 2018 στο Οσλο), στη διεύθυνση της ζωντανής ορχήστρας βρίσκεται ο Michael England, ενώ το... φάντασμα παίζει ο Ben Forster (είχε κερδίσει το 2012 το Superstar του ITV).

Για τη μουσική του Andre Lloyd Webber, όπως και τα τραγούδια (Think of me, Angel of Music, Masquerade, The music of the night κ.ά.), δεν χρειάζεται να σας πω κάτι, καταλαβαίνετε...

Η παράσταση πήρε παράταση μέχρι τέλος Μαρτίου. Αναμενόμενο. Για εισιτήρια κατευθείαν μέσω Loaded.gr ΕΔΩ.

 

 

 

REVIEWS