Από τους Nirvana στον… Τραμπ

Ο μπασίστας του ιστορικού συγκροτήματος τάσσεται υπέρ της σκληρής γραμμής του προέδρου των ΗΠΑ

BREAKING
 

Ο μπασίστας του ιστορικού συγκροτήματος τάσσεται υπέρ της σκληρής γραμμής του προέδρου των ΗΠΑ

Απογοήτευση και θυμό στους απανταχού φανς των Nirvana προκάλεσε η ανάρτηση του μπασίστα του συγκροτήματος Krist Novoselic με την οποία επαινούσε τον Τραμπ για την σκληρή και αυταρχική στάση που τηρεί έναντι των διαδηλωτών για τη δολοφονία του George Floyd.

«Πωπω! Ξέρω ότι πολλοί από εσάς δεν τον αντέχετε αλλά αυτή τη φορά ο Τραμπ με την ομιλία του έβαλε γκολάρα», έγραψε ο Krist Novoselic προσθέτοντας ότι «τα social media και τα ΜΜΕ παρουσιάζουν εικόνες κοινωνικής διάλυσης. Συμφωνώ ότι ο πρόεδρος δεν θα πρέπει να στέλνει στρατό στης Πολιτείες (άλλωστε ίσως να μην μπορεί να το κάνει νομικά), ωστόσο ο τόνος της ομιλίας του ήταν ισχυρός και ευθύς».

Ο Novoselic στο παρελθόν έχει στηρίξει τον υποψήφιο του ελευθεριακού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ σημείωσε ότι «η βία και όχι οι διαδηλώσεις μοιάζουν σαν ένα ξεσηκωμό της αριστεράς . Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν οι αποκαλούμενες “πατριωτικές εθνοφρουρές” έκαναν τέτοιο χαμό; Αν συνέβαινε αυτό οι άνθρωποι της αριστεράς θα καλωσόριζαν την ομοσπονδιακή παρέμβαση. Οι περισσότεροι αμερικάνοι θέλουν ειρήνη στις κοινότητές τους και ο Τραμπ απευθύνθηκε σε αυτή την προσδοκία. Ξεχάστε τις νομικές λεπτομέρειες που ελάχιστοι καταλαβαίνουν. Ο Τραμπ είπε ότι θα σταματήσει τη βία και αυτό μιλάει σε πολλούς».

Η ανάρτηση του Novoselic έφερε βροχή αντιδράσεων και ο ίδιος διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter, ενώ κλείδωσε τον λογαριασμό του στο Facebook.

 

 

BREAKING MUSIC