Εσείς σε ποια συναυλία θα πάτε το 2021;

 
OPINIONS

Και έχουμε περάσει τα μέσα Ιουνίου. Και έχουμε ακόμα πολλές απορίες. Όπως για παράδειγμα τι θα γίνει τελικά με τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν;

Αφροδίτη Παπακαλού

«Μέχρι του χρόνου ποιος ζει ποιος πεθαίνει», μου έλεγε τις προάλλες μια φίλη η οποία είχε αγοράσει εισιτήρια για μεγάλη συναυλία που επρόκειτο να γίνει το φετινό καλοκαίρι και τελικά μεταφέρθηκε για το 2021.

Οι αντιδράσεις –λογικές- όσων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια και ζητούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Στις σχετικές ανακοινώσεις πάντως οι διοργανώτριες εταιρείες είτε ζητούν να κρατήσουμε τα εισιτήριά μας για του χρόνου, είτε να χρησιμοποιήσουμε voucher.

Και κάπου εδώ κάνει (ή μάλλον δεν κάνει) την εμφάνισή του το υπουργείο Πολιτισμού. Γιατί μπορεί στις 7 Μαΐου η Λίνα Μενδώνη να είχε ανακοινώσει τη θέσπιση των voucher, ωστόσο εκκρεμεί ακόμα η θεσμοθέτησή τους.  

Και οι διοργανωτές μας δίνουν μεν αυτήν την εναλλακτική ξεκαθαρίζουν δε ότι «τις λεπτομέρειες θα σας τις πούμε όταν τις μάθουμε και εμείς».

Και έχουμε περάσει τα μέσα Ιουνίου. Και έχουμε ακόμα πολλές απορίες. Όπως για παράδειγμα τι θα γίνει τελικά με τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν;  

Υγειονομικό πρωτόκολλο, αστική ευθύνη, χωρητικότητα

Και υποτίθεται ότι αντί για τις 15 Ιουλίου (όπως είχε ανακοινωθεί) οι συναυλίες θα επιτρέπονταν από την 1η Ιουλίου.

Εδώ και λίγες ημέρες ζούμε το εξής πρωτοφανές: Μέσα στο καλοκαίρι να ανακοινώνονται συναυλίες για το καλοκαίρι του 2021 –κυρίως όσων ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας και εμείς να περιμένουμε τον επόμενο Ιούνιο και Ιούλιο.

Ίσως και κάποιοι εκεί στο υπουργείο να σκέφτονται όπως εμείς...

 

 

 

OPINIONS