Διανομή τροφίμων για τους καλλιτέχνες στη Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το M-Eating Hub, έχουν αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες μια σημαντική πρωτοβουλία

BREAKING
 

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το M-Eating Hub, έχουν αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες μια σημαντική πρωτοβουλία

Με βασικό μέλημα να πάρουν έστω μια ανάσα καλλιτέχνες και οι οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη, ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το M-Eating Hub έχει αρχίσει στη Θεσσαλονίκη διανομή τροφίμων.

Με τους ανθρώπους της τέχνης να βρίσκονται πλέον σε απελπιστική κατάσταση λόγω της πανδημίας, η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να δώσει μια ανάσα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στη δράση συμπράττουν μαζί με τον ΣΜΒΕ ο Σύλλογος “Το σπίτι του Μουσικού” και το παράρτημα του ΠΜΣ (Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «σκέψη και μέλημά μας είναι, να ανακουφιστούν πρωτίστως, οικογένειες πληττόμενων συναδέλφων από τις επιπτώσεις της πανδημίας, έστω και στο ελάχιστο. Η προσφορά ισχύει και αφορά όλους τους μουσικούς της πόλης, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη των οικείων σωματείων η όχι. Αφορά επίσης όλους τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων στο θέαμα – ακρόαμα. (Ηχολήπτες, φωτιστές)».

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο τραγουδοποιός και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μουσικών Δημήτρης Ζερβουδάκης, δήλωσε ότι «ο αριθμός των διανομών αυξάνεται κάτι που επιβεβαιώνει πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει».

Σημειώνεται ότι η όλη διαδικασία γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια, ενώ ο Σύλλογος καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνουν ή ακόμα και να παροτρύνουν συναδέλφους τους να δεχθούν τη βοήθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες.

 

 

 

 

BREAKING MUSIC