STAGES A/LIVE από το Ίδρυμα Ωνάση

Μια σειρά συναυλιών για την υποστήριξη της ανεξάρτητης ελληνικής μουσικής σκηνής.

BREAKING
 

Μια σειρά συναυλιών για την υποστήριξη της ανεξάρτητης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η τέχνη είναι οι άνθρωποί της. Με μια σειρά κινηματογραφημένων live performances με συγκροτήματα και καλλιτέχνες της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, το Ίδρυμα Ωνάση υποστηρίζει τους συναυλιακούς χώρους της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής: τους καλλιτέχνες, αλλά και όλους όσους αποτελούν μέρος της − τεχνικούς, φωτιστές και όλους τους επαγγελματίες.

Το STAGES A/LIVE είναι μια σειρά από συναυλίες χωρίς θεατές αλλά πολλή μουσική, στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube από σημεία αναφοράς όπως τα Gagarin 205, ΑΝ club, και άλλες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας για χώρους σαν το Gagarin 205, το AN club, με ένα αδιευκρίνιστο αίσθημα σαν ενός επικίνδυνου θαύματος, σου έρχονται στο ξανά μυαλό τα φώτα, η μουσική, οι πρωταγωνιστές πίσω και μπροστά από αυτό, όλοι τόσο κοντά μεταξύ τους, χορεύοντας με δυνατούς ήχους.

Σε μια περίοδο δύσκολη για τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα του πολιτισμού, το Ίδρυμα Ωνάση δείχνει την έμπρακτη υποστήριξή του στους χώρους που λόγω της πανδημικής συνθήκης κοντεύουν να κλείσουν τις πόρτες τους για πάντα. Η ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, κάθε ελληνικής πόλης είναι πλέον εξαρτημένη απ’ όλους εμάς. 

Η πρώτη συναυλία που θα παρακολουθήσουμε είναι των Nightstalker στις 10 Ιανουαρίου.

Φωτογραφία: Πηνελόπη Γερασίμου

BREAKING MUSIC