Ψηφιακό live από τους Nightstalker στο Gagarin 205

Απόψε (Κυριακή 10 Ιανουαρίου) μέσω του STAGES A/ LIVE του Ιδρύματος Ωνάση.

BREAKING
 

Απόψε (Κυριακή 10 Ιανουαρίου) μέσω του STAGES A/ LIVE του Ιδρύματος Ωνάση.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς τις μουσικές σκηνές που μας διαμόρφωσαν. Tο Ίδρυμα Ωνάση υποστηρίζει τους συναυλιακούς χώρους της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής. Πρώτη στάση στο αγαπημένο μας Gagarin 205 με ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται συστάσεις: οι Nightstalker στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση.

Σήμερα το βράδυ στις 9.

Σκληρός ήχος, groovy ρυθμοί, έντονη μπασογραμμή, μαζί με κάμποσες πιασάρικες μελωδίες, η δύναμη της φωνής του Argy και το μυστικό της μουσικής των Nightstalker σε κινηματογράφηση του Χρήστου Σαρρή

Οι Nightstalker υπόσχονται ένα εκρηκτικό ψηφιακό live, από αυτά που μας έχουν συνηθίσει στις ζωντανές σκηνές. Τον Ιανουάριο του 2020 παρουσίασαν στο Gagarin 205 το νέο τους δίσκο. Έναν χρόνο αργότερα επιστρέφουν για ένα διαφορετικό live.

STAGES A/LIVE

Το STAGES A/LIVE είναι μια σειρά από συναυλίες χωρίς θεατές, αλλά με πολλή μουσική, στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube. Ένα εναλλακτικό ψηφιακό world tour με αγαπημένες μπάντες και καλλιτέχνες, καθώς και όλα όσα έχουμε ζήσει μαζί τους σε ιστορικά live του παρελθόντος και σημεία αναφοράς τα Gagarin 205, ΑΝ club, και άλλες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

 

Φωτογραφία: Πηνελόπη Γερασίμου

BREAKING MUSIC