Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για το φετινό Tomorrowland Festival

Οι διοργανωτές ελπίζουν σε βελτίωση της κατάστασης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης

BREAKING
 

Οι διοργανωτές ελπίζουν σε βελτίωση της κατάστασης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης

Μετά από τις πληροφορίες των περασμένων ημερών ότι το Tomorrowland Festival θα διεξαγόταν αργότερα το φετινό καλοκαίρι, ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εξαιτίας λοιπόν της αβεβαιότητας που επικρατεί με την πανδημία, οι διοργανωτές αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το πρώτο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 27 έως και τις 29 Αυγούστου και το δεύτερο από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι διοργανωτές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την στενή και θετική συνεργασία τους με τις αρχές σημειώνοντας ότι «οι όποιες αποφάσεις και οι κατευθυντήριες γραμμές για τις εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες».

Πάντως, οι διοργανωτές έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης και της φετινής διοργάνωσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «συνειδητοποιούμε πως υπάρχει πιθανότητα η 16η διοργάνωση του φεστιβάλ να διεξαχθεί το 2022. Ελπίζουμε η κατάσταση να έχει βελτιωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».

Σε κάθε περίπτωση οι ανακοινώσεις αναμένονται τον Μάιο.

BREAKING MUSIC