Τα streaming του Σαββατοκύριακου

Είναι ελάχιστα, ωστόσο παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον

BREAKING
 

Είναι ελάχιστα, ωστόσο παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον

Το κουαρτέτο του Δημήτρη Τσάκα, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Χρήστο Θηβαίο παρέα με τη Βίκυ Καρατζόγλου και τον Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη, τους ΤΑΚΙΜ αλλά και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δημήτρης Τσάκας Quartet από το Σάββατο 17 Απριλίου μέσα από το Half Note. Το κουαρτέτο παρουσιάζει το καινούργιο άλμπουμ του Δημήτρη Τσάκα με τίτλο "Back of Beyond".

Εισιτήρια: 10€

Αγορά: VIVA.GR

Το Σάββατο και την Κυριακή, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν ξανά την «Εποχή του Θερισμού».

H παράσταση θα είναι διαθέσιμη on demand από το Σάββατο 17/4/21 στις 00:01 μέχρι την Κυριακή 18/4/21 στις 23.59 ώρα Ελλάδας.

Εισιτήρια: 10 ευρώ

Αγορά: VIVA.GR

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ παρακολουθούμε την πρώτη από τις 11 συναυλίες του Αθήνα 9.84.

«Συναυλία στο ραδιόφωνο» με Χρήστο Θηβαίο, Βίκυ Καρατζόγλου, Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη

Η συναυλία θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του σταθμού 98,3 και ταυτόχρονα θα μεταδίδεται με εικόνα στο κανάλι του Αθήνα 9,84 στο YouTube αλλά και στο site.

Με το συγκρότημα TAKIM, τους δεξιοτέχνες σολίστες της ελληνικής δημοτικής παράδοσης συνεχίζονται τα επιτυχημένα Lighthouse Sessions του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη, την Κυριακή στις 20:30

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν την εκδήλωση live στο snfcc.org/TAKIM, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Από την Κυριακή 18 Απριλίου, βλέπουμε σε streaming τη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Θέατρο Βράχων το 2018

STREAMING ON DEMAND στο VIVA.gr και στο e-stage.gr.

Εισιτήρια: 8€

Αγορά: VIVA.GR

 

 

 

BREAKING MUSIC