Τα streaming του Πάσχα

Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, θα παρακολουθήσουμε πέντε συναυλίες όλες δωρεάν

BREAKING
 

Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, θα παρακολουθήσουμε πέντε συναυλίες όλες δωρεάν

Τέσσερα streaming και μία συναυλία σε τηλεοπτική μετάδοση, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου.

Villagers of Ioannina City, Γιάννης Κότσιρας, Αναστασία Μουτσάτσου και Ζαχαρίας Καρούνης, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και μία μεγάλη συναυλία του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε δωρεάν.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, οι Villagers of Ioannina City δίνουν στη δημοσιότητα την μεγάλη συναυλία που είχαν πραγματοποιήσει στο γήπεδο του Τάε Κβο ντο τον Φεβρουάριο του 2020.

Η συναυλία θα μεταδοθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 11 από το κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube.

Πάσχα με Γιάννη Κότσιρα από τους καταρράκτες της Έδεσσας. Στις 2 Μαΐου στις 21:00, θα δώσει μια διαδικτυακή συναυλία με δωρεάν προβολή. Τη συναυλία θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα, η ΕΡΤ 3 θα μεταδόσει μία συναυλία χωρισμένη σε δύο μέρες με την συμμετοχή 120 καλλιτεχνών για την ενίσχυση του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

Κυριακή του Πάσχα με «Συναυλία στο ραδιόφωνο». Η Αναστασία Μουτσάτσου και ο Ζαχαρίας Καρούνης στην τρίτη συναυλία του Αθήνα 9.84

Η συναυλία θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του σταθμού 98,3 και ταυτόχρονα θα μεταδίδεται με εικόνα στο κανάλι του Αθήνα 9,84 στο YouTube αλλά και στο site του σταθμού.

Την Κυριακή του Πάσχα στις 19:00, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπογραμμίζει το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης, της ύπαρξης που τελικά πάντα νικά, παρουσιάζοντας τις Τέσσερις Εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

BREAKING MUSIC