Νέα δισκογραφική εταιρεία: People Music

Η πρώτη της κυκλοφορία «Σαν Ταινία» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα

BREAKING
 

Η πρώτη της κυκλοφορία «Σαν Ταινία» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα

Η People Entertainment Group, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ζωντανών θεαμάτων στην χώρα, αποφασίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και τη δημιουργική της πορεία στη μουσική, με την ανακοίνωση της νέας εταιρείας της, την People Music. 

Η People Music είναι η δισκογραφική εταιρεία της νέας εποχής: με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, πάντα ενημερωμένη για τα καλλιτεχνικά δρώμενα σε όλον τον κόσμο, επικοινωνία με το κοινό και καλλιτέχνες μοναδικούς και κορυφαίους στο είδος τους, φιλοδοξεί να παρέχει στο ελληνικό και όχι μόνο κοινό, μουσικό υλικό ποιοτικό και διαχρονικό. 

Οι καλλιτέχνες, με μια ομάδα με πλούσια εμπειρία αλλά και νέες ιδέες, θα μπορούν να εκφράζονται σε ένα περιβάλλον που σέβεται και αγαπά όσο λίγοι την τέχνη τους. Η έκφραση, η ελευθερία, ο σεβασμός και η ποιότητα είναι μόνο λίγες από τις αξίες που η εταιρεία ασπάζεται και μεταφέρει σε όλους, κοινό και συνεργάτες. 

 

Με πίστη στην αισθητική και στο κριτήριο του ελληνικού και όχι μόνο κοινού, η People Music δεσμεύεται για τον ήχο που θα προσφέρει: τέχνη και τεχνολογία σε απόλυτη αρμονία, υλικό που θα θυμίσει σε όλους τι σημαίνει πραγματική μουσική. 

Όλα τα είδη έχουν θέση και αξία στην People Music, αρκεί να συνομιλούν με το κοινό και τα συναισθήματά του. Γνώμονας θα είναι πάντα η ποιότητα και η αυθεντικότητα. 

Πρώτη, κόβει το νήμα η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η διεθνής συνθέτις και μουσικός που έχει βάλει την σφραγίδα της σε αναρίθμητα αριστουργήματα. Μετά την πρόσφατη βράβευσή της στο Rome International Movie Awards για την πρωτότυπη μουσική στο ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου «Οι Μη Χαμένες Πατρίδες», ο δίσκος που θα μας προσφέρει τιτλοφορείται «Σαν Ταινία» και αφορά σε ανέκδοτη μουσική που γράφτηκε για τον κινηματογράφο. 

Η People Music είναι ιδιαίτερα περήφανη για το πρώτο της δημιούργημα, καθώς  η Ευανθία Ρεμπούτσικα είναι από τις πιο αξιόλογες και δυναμικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Πολυβραβευμένη και ιδιαίτερα αγαπητή σε πολλές χώρες του κόσμου, επιτέλους, επιστρέφει για να μας χαρίσει ξανά τη μαγεία του ταλέντου της με νέα ακούσματα. 

Αυτή είναι μόνο η αρχή για την People Music. Ανυπομονούμε για τα επόμενα βήματά της καθώς αποτελεί  δημιούργημα της People Entertainment Group της μεγαλύτερης και πιο αξιόπιστης εταιρείας ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. 

Η People Entertainment Group αποδεικνύει κάθε μέρα πως η τέχνη και η έκφραση μπορούν να συμβαδίζουν με την εποχή και την τεχνολογία και να τη χρησιμοποιούν για να αντικρίζουν το μέλλον με δυναμισμό. 

Επικοινωνήστε με την People Music στο [email protected] 

Στείλτε το demo σας στην People Music, στο [email protected] 

Σχετικά με την People Entertainment Group 

Η People Entertainment Group αποτελεί τον δυναμικότερο όμιλο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Στο group των εταιρειών της ανήκουν η People Presents ,η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, μουσικών φεστιβάλ και περιοδειών στην Ελλάδα, η People Agency, το μεγαλύτερο πρακτορείο εκπροσώπησης καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων και οι νεοϊδρυθείσες People Music , ο εκδοτικός όμιλος People Media και η νέα υπηρεσία ψηφιακών ραδιοφώνων People Radio . Ο όμιλος μετά την αναγνώριση και την έντονη δραστηριότητά του στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, συνεχίζει δυναμικά τον σχεδιασμό νέων project, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στο κοινό.

BREAKING MUSIC