Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή με αρνητικό PCR ή Rapid test η είσοδος στο SNF Nostos

Παράλληλα, το ΙΣΝ θα δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν Rapid test στα Rapid Stations που θα λειτουργούν σε δύο σημεία στην περίμετρο του ΚΠΙΣΝ

BREAKING
 

Παράλληλα, το ΙΣΝ θα δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν Rapid test στα Rapid Stations που θα λειτουργούν σε δύο σημεία στην περίμετρο του ΚΠΙΣΝ

Λίγες ημέρες απέμειναν πριν την έναρξη του SNF Nostos το οποίο θα διαρκέσει από τις 25 έως και τις 29 Αυγούστου.

«Η μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού», θα υποδέχεται τους θεατές αποκλειστικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή με αρνητικό PCR ή Rapid test.

Παράλληλα, το ΙΣΝ θα δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν Rapid test στα Rapid Stations που θα λειτουργούν σε δύο σημεία στην περίμετρο του ΚΠΙΣΝ, στην Εσπλανάδα και Υπαίθριο Πάρκινγκ Λεωφορείων ΚΠΙΣΝ, κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ και ώρες από 08.00 έως 24.00.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες όπως αναρτήθηκαν ΕΔΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ SNF Nostos

ΕΝΗΛΙΚΕΣ (από 18 ετών)

Α) Με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (με τουλάχιστον 14 ημέρες να έχουν παρέλθει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εμβολιασμού)

ή

Β) Με πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Σε περίπτωση νόσησης, η οποία ξεπερνά τις 180 ημέρες θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι όσο έχουν κάνει μία δόση εμβολίου και έχουν περάσει τουλάχιστον 14 ημέρες.

Τα παραπάνω πιστοποιητικά Α) και Β), εκδίδονται μέσω της ιστοσελίδας Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 - Gov.gr (www.gov.gr).

Θα πρέπει να επιδεικνύονται από τους επισκέπτες είτε σε έγχαρτη μορφή, είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του ενδιαφερομένου, και θα σαρώνονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος έρχεται από Τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), θα πρέπει να φέρει τα πιστοποιητικά σε έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή. Κατά την επίδειξη των Α) και Β) θα γίνεται και ταυτοπροσωπία με την παράλληλη επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

ή

Γ) Με αρνητικό PCR ή Rapid test (που διενεργείται εντός των τελευταίων 72 ή 48 ωρών αντίστοιχα), το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι προσβάσιμο είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Δημόσιας Διοίκησης, είτε θα μπορεί να επιδειχθεί έγχαρτα κατά την είσοδο στο χώρο του Nostos. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ σε οποιαδήποτε από τα παρακάτω κέντρα εξέτασης του ΕΟΔΥ.

Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των καλεσμένων μας, τους προτρέπουμε να μπορούν να επιδείξουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ που θα έχει διεξαχθεί και καταχωρηθεί πριν την πρόσβασή τους στο SNF Nostos.

Παράλληλα, το ΙΣΝ θα δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν Rapid test στα Rapid Stations που θα λειτουργούν σε δύο σημεία στην περίμετρο του ΚΠΙΣΝ, στην Εσπλανάδα και Υπαίθριο Πάρκινγκ Λεωφορείων ΚΠΙΣΝ κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ και ώρες από 08.00 έως 24.00

Η διενέργεια των Rapid test θα γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ» και τελεί υπό την επιστημονική επίβλεψη του Εργαστηρίου Κλινικής Μικροβιολογίας του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική και Διοικητική Υπηρεσία του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο εκτιμώμενος χρόνος. για τη διαδικασία διεξαγωγής του τεστ και καταχώρησης του αποτελέσματος στην εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Δημόσιας Διοίκησης είναι περίπου 20 λεπτά.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω της κινητής τους συσκευής, και συνιστάται να έχουν εύκαιρους τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ (μέχρι 17 ετών)

Οι ανήλικοι που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού test.

Οι ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης (self-test), στην οποία προβαίνει ο γονέας ή ο έχων την γονική μέριμνα, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία του ενηλίκου.

Το self-test από COVID-19 πραγματοποιείται έως και (24) ώρες πριν την είσοδο στο ΚΠΙΣΝ και βεβαιώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ SNF Nostos

Σύμφωνα με τις επιταγές της κείμενης νομοθεσίας, για τις εκδηλώσεις του SNF Nostos ο/η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να κάνει ηλεκτρονική προεγγραφή.

Αυτό μπορεί να γίνει με μία άπαξ εγγραφή συμμετοχής του/της στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σε σύνδεσμο ο οποίος θα ενεργοποιηθεί και θα ανακοινωθεί στις 18 Αυγούστου. Με την εγγραφή του ο ενδιαφερόμενος/η αποκτά ψηφιακά έναν μοναδικό σειριακό αριθμό (Barcode) ο οποίος θα ισχύει για όλη τη διάρκεια του SNF Nostos και θα παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Το Barcode είναι ατομικό, και ισχύει το ίδιο για όλες τις εκδηλώσεις. Η απόκτησή του δίνει τη δυνατότητα αλλά δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχή σε κάποια συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ώρα έναρξης της Σειράς Αναμονής διαφέρει ανά χώρο διεξαγωγής (Σκηνή στο Ξέφωτο, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, κλπ), και θα αναρτηθεί στη σελίδα κάθε εκδήλωσης στον ιστότοπο του SNF Nostos.

Εφόσον ο επισκέπτης προσέλθει στον αντίστοιχο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης θα καλείται να επιδείξει το barcode που έχει λάβει με την εγγραφή του.

Σε κάθε εκδήλωση οι συμμετέχοντες θα ταξιθετούνται σε θέσεις που θα πληρούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους. Η μέγιστη πληρότητα στους χώρους εκάστης εκδήλωσης θα αναγράφεται με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης.

Για την πρόσβαση σε εκδηλώσεις εσωτερικών χώρων (και ως εκ τούτου και για το SNF Nostos Conference παράλληλα με το barcode, θα απαιτείται και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης).

Για συμμετοχές στο SNF Nostos Run, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο του αγώνα.

 

BREAKING MUSIC