dj's

Εκρηκτικά DJ sets του φεστιβάλ Nyege Nyege στο SNF Nostos

DJ'S

__ Ημερομηνία

25/08/2021, 27/08/2021, 29/08/2021


__ Χώρος

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74


__ Εισιτήρια

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

 

O μουσικός θεσμός Nyege Nyege αποτελεί μια συλλογική συνεργασία από την Καμπάλα της Ουγκάντα, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την προώθηση της αντισυμβατικής μουσικής καλλιτεχνών από την Ανατολική Αφρική

Φέτος, το SNF Nostos συνεχίζει τη συνεργασία του με τον αβανγκάρντ θεσμό ηλεκτρονικής μουσικής της Ουγκάντα Nyege Nyege και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει εκρηκτικά DJ sets μουσικών από κράτη της αφρικανικής ηπείρου.

O μουσικός θεσμός Nyege Nyege, αποτελεί μια συλλογική συνεργασία από την Καμπάλα της Ουγκάντα, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την προώθηση της αντισυμβατικής μουσικής καλλιτεχνών από την Ανατολική Αφρική αλλά στην πορεία επεκτάθηκε σε συνεργασίες με καλλιτέχνες από όλη την ήπειρο.

Στο πλαίσιο του Nyege Nyege πραγματοποιούνται διαρκώς πάρτι και καλλιτεχνικές φιλοξενίες, λειτουργούν δύο δισκογραφικές εταιρείες και διοργανώνεται ένα πολυήμερο μουσικό φεστιβάλ κάθε χρόνο. Το όνομά του στην Αφρικανική γλώσσα Luganda σημαίνει “μια ξαφνική και ανεξέλεγκτη επιθυμία για χορό”.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

  • Τετάρτη 25 Αυγούστου: DJ Decay
  • Παρασκευή 27 Aυγούστου: Dj Diaki
  • Κυριακή 29 Αυγούστου: Don Zilla

Για την εκδήλωση απαιτείται η απόκτηση ID

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνην την περίοδο σχετικά με την εξάπλωση της COVID-19.

Διαβάστε ΕΔΩ για το πρόγραμμα του SNF Nostos Festival

ΕΔΩ όλες οι λεπτομέρειες για τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας

23:30 - 01:00, Σκηνή στο Κανάλι

DJ'S