Στις 23 Οκτωβρίου η συναυλία του Βέβηλου και του Anser στο θέατρο Πέτρας

Το live που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, μεταφέρεται λόγω των κακών καιρικών συνθηκών

BREAKING
 

Το live που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, μεταφέρεται λόγω των κακών καιρικών συνθηκών

Έχοντας κατά νου την ασφάλεια εργαζομένων και τεχνικών της παραγωγής, Βέβηλος και Anser μεταφέρουν το ραντεβού με το κοινό τους στο Θέατρο Πέτρας το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Αιτία για την συγκεκριμένη απόφαση η κακοκαιρία που επικρατεί.

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης και των καλλιτεχνών

«Θέλαμε να το ρισκάρουμε και να πάμε μέχρι τελευταία στιγμή, αντιμέτωποι στη βροχή.

Ωστόσο, η ασφάλεια των ανθρώπων και των τεχνικών που θα κληθούν να δουλέψουν για να γίνει η συναυλία είναι προτεραιότητα και δεν θα τους βάλουμε ποτέ σε κίνδυνο.

Η αναβολή γίνεται με κάποια απογοήτευση, αλλά με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης.

Η συναυλία μεταφέρεται για το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ίδιο μέρος, ίδια ώρα».

Οι Βέβηλος και Anser είναι γνώριμα ονόματα στην hip hop κοινότητα της Ελλάδας, έχοντας χτίσει την καλλιτεχνική παρουσία τους, τους με αμέτρητες συναυλίες ξεκινώντας από μικρά bars και φτάνοντας σε μεγάλα θέατρα και γήπεδα σε όλη την επικράτεια.

Μετά την sold out κοινή τους εμφάνιση στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, και αφού ταξίδεψαν συναυλιακά σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Λάρισα, επιστρέφουν στην Αθήνα. Η κακοκαιρία δεν στάθηκε εμπόδιο για την πραγματοποίησης της συναυλίας, η οποία τελικά μετατέθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2021 στο Θέατρο Πέτρας.

Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με  τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές. 

Λεπτομέρειες για τη συναυλία και την αγορά εισιτηρίων ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

BREAKING MUSIC