Ο Flavor Flav συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ο ράπερ των Public Enemy, κατηγορείται για ξυλοδαρμό

BREAKING
 

Ο ράπερ των Public Enemy, κατηγορείται για ξυλοδαρμό

Με την πλημμεληματική κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας συνελήφθη στη Νεβάδα ο ράπερ και μέλος των Public Enemy, Flavor Flav νωρίτερα αυτόν το μήνα.

Ο Flavor Flav κατά κόσμον William Jonathan Drayton Jr., κατηγορείται για πλημμεληματικό ξυλοδαρμό ο οποίος συνιστά ενδοοικογενειακή βία και συνελήφθη στις 5 Οκτωβρίου από την αστυνομία του Henderson.

Ο Flav συνελήφθη και κρατήθηκε μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με το TMZ, «ο Flav έβαλε το δάχτυλό του στη μύτη του θύματος, την άρπαξε, την έριξε κάτω και πήρε και το τηλέφωνο μέσα από τα χέρια της».

Ο δικηγόρος του περιορίστηκε να σημειώσει ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν δύο πλευρές  στην κάθε ιστορία και θα εξηγήσουμε τη δική μας άποψη στο δικαστήριο και όχι στα media».

Σημειώνεται ότι οι σχέσεις του Flavor με τον Chuck D, το άλλο μέλος των Public Enemy, δεν βρίσκονται και στο καλύτερο σημείο τους καθώς ο Flav είχε κατηγορήσει τον Chuck D ότι «μπλοκάρει μία επανένωση και περιοδεία του συγκροτήματος».

Ο Flav είχε υποστηρίξει στο TMZ ότι ο Chuck D αρνείται να υπογράψει συμφωνία συνεταιρισμού με τον δεύτερο να απαντά ότι «αυτό είναι κουραστικό και ηλίθιο, ο Flav μηνύει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται και έτσι το 2017 αποφάσισε ότι ήταν η σειρά μου. Έχασε όταν το 2020 ο δικαστής απέρριψε τη μήνυση, που σημαίνει ότι είναι μόνιμη. Τέλος. Δεν μπορεί να την ξανακαταθέσει, έχασε».

Photo: Flickr

BREAKING MUSIC