Ωραία τα beatάκια σου Peggy Gou

 
REVIEWS

Η πολυαγαπημένη Κορεάτισσα DJ επέστρεψε στην Ελλάδα και χάρισε ένα φανταστικό σόου σε όσους βρέθηκαν στο Intercontinental Σάββατο βράδυ.

 

Του Κωνσταντίνου Βρεττού

 

Πρόσφερε βέβαια και μεγάλη... λύπη σε όσους είδαν το ταχύτατο sold out να τους αφήνει εκτός. Η Peggy Gou, κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα, κάνει θόρυβο. Μας είχε συστηθεί πριν 3 χρόνια στο πλαίσιο του Reworks στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε η επίσκεψη της στη χώρα μας δημιουργεί παροξυσμό. Συνήθως, εμφανίζεται στην Μύκονο, με αποτέλεσμα να μπορεί να τη δει συγκεκριμένος κόσμος.

Όταν ανακοινώθηκε το live της την προηγούμενη εβδομάδα, με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισα τα εισιτήρια. Μίλαγα και με μια φίλη που ετοιμαζόταν να κλείσει και το ανέβαλε για την επόμενη μέρα. Όπως καταλάβατε, τα εισιτήρια είχαν γίνει καπνός. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε και όσοι δεν πρόλαβαν καλύτερα να βρουν έναν τρόπο να βρεθούν στη Μύκονο το καλοκαίρι.

Όσοι ήταν χθες το βράδυ στο Intercontinental στη Συγγρού, δεν σταμάτησαν να χορεύουν στους house ρυθμούς της Peggy Gou. Με τον κορεάτικο στίχο να μας χαϊδεύει τα αυτιά ακόμα κι αν δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνουν οι στίχοι. Μόνο που βλέπεις όμως την Peggy να τους ψιθυρίζει καθώς μιξάρει στην κονσόλα, αρκεί. Ενα τρίωρο set που μας έφτασε μέχρι τις 5 τα ξημερώματα.

Πληθωρική η παρουσία της, μαγνητίζει τον κόσμο και καρφώνει όλα τα βλέμματα πάνω της. Ο πολύ ιδιαίτερος ήχος της μουσικής της, σε συνδυασμό με το μοναδικό της στυλ, διότι και αυτό κακά τα ψέματα παίζει τεράστιο ρόλο, άλλωστε δηλώνει και σχεδιάστρια, δημιουργούν μια προσωπικότητα που δικαίως αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της house σκηνής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Feta Gou, όπως η ίδια αυτοπροσδιορίζεται στο ελληνικό κοινό, χάρισε ένα live πολύ υψηλών προδιαγραφών. Η Ελλάδα της πηγαίνει, την αγαπάει και όταν βρίσκεται στα decks όλοι φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της. Προφανώς και η ίδια το γνωρίζει και φαίνεται να δείχνει, με τη σειρά της, μια ιδιαίτερη αδυναμία στην χώρα μας. 

REVIEWS