Ο Γιώργος Νταλάρας έφτιαξε ωραία παρέα στο Christmas Theater

 
REVIEWS

Ο κύκλος της σειράς συναυλιών που ετοίμασε, άνοιξε με τον Γιάννη Κότσιρα

Της Αφροδίτης Παπακαλού

Και ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά η Τρίτη (βρεθήκαμε στη δεύτερη συναυλία).

Ο Γιώργος Νταλάρας άρχισε έναν κύκλο συναυλιών στο Christmas Theater όπου προσκαλεί φίλους από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Πρώτος καλεσμένος του ήταν ο Γιάννης Κότσιρας.

Δεν τυχαίνει συχνά να βλέπεις δύο τόσο αγαπημένους καλλιτέχνες μαζί. Και εννοείται δεν χάνεις τέτοια ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να σας πω αν ήταν καλή η συναυλία. Την απάντηση την ξέρετε.

Από τραγούδια; Έπαιξαν όσα θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα πρόγραμμα που διήρκησε πάνω από δύο ώρες. Όλα ξεχωριστά και αγαπημένα, πολλά από τα οποία τραγούδησαν παρέα. Στο πλευρό τους ήταν η Ασπασία Στρατηγού και όπως πάντα μια εξαιρετική ορχήστρα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος έχει ο Γιώργος Νταλάρας και την καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής ο Μιχάλης Κουμπιός ο οποίος δημιούργησε μοναδικά ψηφιακά κολλάζ που συνόδευαν τα τραγούδια.

Ταιριάζουν πολύ ο Γιώργος Νταλάρας (δεν σταματούσε να αστειεύεται κατά την διάρκεια του προγράμματος) και ο Γιάννης Κότσιρας. Άλλωστε, προσκαλεί τραγουδοποιούς και ερμηνευτές που θαυμάζει και του αρέσει να τραγουδάει παρέα.

Κάπως έτσι θα συνεχίσει στις 10 Δεκεμβρίου με τον Μίλτο Πασχαλίδη και στις 13 Δεκεμβρίου με την Μαρίζα Ρίζου και τον Χρήστο Μάστορα.

 

 

REVIEWS