Εχουμε ανάγκη τον Γιάννη Αγγελάκα

 
REVIEWS

Σάββατο στο sold out Fuzz για μία βραδιά από τα παλιά...

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Είχε σχεδόν δυόμισι χρόνια να παίξει ο Γιάννης Αγγελάκας με τη μπάντα του, τους 100°C. Έκαναν ένα πρώτο ζέσταμα την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα (και τα Γιάννενα, νομίζω) για να έρθουν μετά και στην Αθήνα για δύο εμφανίσεις στο Fuzz Live Music Club, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου.

 

Sold out το Σάββατο, εννοείται. Από μέρες πριν. Γεμάτο το Fuzz με έναν κόσμο που δίψαγε να δει ξανά τον Γιάννη Αγγελάκα live, με ροκ μπάντα. Είναι και οι εποχές τέτοιες που θέλουν ηλεκτρισμό. Δύο ώρες έπαιξαν, η μπάντα κουρδιζόταν σιγά-σιγά στην πορεία, ο Γιάννης είχε κάτι προβλήματα με τον ήχο, αλλά όλα αυτά τα κάλυπτε η συγκίνηση. Η συγκίνηση να βλέπεις έναν ζωντανό θρύλο του ελληνικού ροκ που μεγαλώνει τίμια και με συνέπεια στα πιστεύω του. Επαιξε δικά του, έπαιξε από Τρύπες και έκλεισε με την Ταξιδιάρα Ψυχή, ένα κομμάτι που το χορεύει ο κόσμος χωρίς να το βαριέται εδώ και δεκαετίες.

 

Χθες, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, άναψαν και ένα καπνογόνο την ώρα της συναυλίας. Σε κλειστό χώρο! Μιλάμε για πάθος, έτσι;

 

Τι ωραία αίσθηση, ξανά, μετά από καιρό, το γεμάτο Fuzz... Επιτέλους.

(Η πρώτη φωτό από το IG της novel vox)

REVIEWS