Τέσσερις ξεχωριστές ελληνικές συναυλίες στο Ηρώδειο

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Πορτοκάλογλου είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θ' ανέβουν στη σκηνή

BREAKING
 

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Πορτοκάλογλου είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θ' ανέβουν στη σκηνή

Τέσσερις ξεχωριστές ελληνικές συναυλίες μας περιμένουν στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Η αρχή θα γίνει στις 16 Ιουνίου με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε μια «έξω από το κάδρο» συναυλία, όπου οι Kώστας Μακεδόνας, Γιώτα Νέγκα, Βερόνικα Δαβάκη, Γιώργος Φλωράκης, Μπάμπης Βελισσάριος, Θοδωρής Βουτσικάκης, Αιμιλιανός Σταματάκης και Αργύρης Μπακιρτζής, θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το σύνολο του έργου του σημαντικού συνθέτη.

Δύο μέρες αργότερα, στις 18 Ιουνίου, ο Γιώργος Νταλάρας θα συναντηθεί επί σκηνής με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, όπου μαζί με  την Ασπασία Στρατηγού, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, αλλά και την υπέροχη Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, θα αποτίνουν φόρο τιμής στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη, Απόστολο Καλδάρα. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την επέτειο γέννησης του Καλδάρα.

Στις 4 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και η Μαρία Φαραντούρη προσκαλούν το κοινό σε μια κατανυκτική μουσική βραδιά, αφιερωμένη στη μνήμη και την πολύτιμη παρακαταθήκη του Μίκη Θεοδωράκη.

Ακολουθεί, στις 8 Ιουλίου μια «εφ’ όλης της ύλης» συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας. Μια επετειακή συναυλία - γιορτή, με εκλεκτούς προσκεκλημένους από τους Φατμέ ως το Μουσικό κουτί.

 

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει.

Πληροφορίες εισιτηρίων: http://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/

BREAKING MUSIC