Πέθανε ο «ιστορικός» μπασίστας των Bon Jovi

Νεκρός στα 70 του ο Alec John Such

BREAKING
 

Νεκρός στα 70 του ο Alec John Such

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο Alec John Such, ιδρυτικό μέλος και «ιστορικός» μπασίστας του γνωστού συγκροτήματος ροκ από το New Jersey, των Bon Jovi.

Την είδηση του θανάτου του Such δημοσιοποίησε o frontman, Jon Bon Jovi, με ανάρτησή του στα social media, όπου έγραψε ότι «είμαστε λυπημένοι που μάθαμε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Alec John Such. Ήταν αυθεντικός. Ως ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi, ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του σχηματισμού του συγκροτήματος.

 Για να είμαστε ειλικρινείς, βρήκαμε τον δρόμο μας ο ένας προς τον άλλον μέσω του Alec. Ήταν παιδικός φίλος του Tico και έφερε τον Richie να μας δει να παίζουμε. Ο Alec ήταν πάντα άγριος και γεμάτος ζωή. Σήμερα αυτές οι ιδιαίτερες αναμνήσεις φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας και δάκρυα στα μάτια. Θα μας λείψει πολύ».

Ο Such συμμετείχε στο συγκρότημα από τη στιγμή που ιδρύθηκε, το 1983, στο New Jersey, μέχρι το 1994, όταν αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον Hugh McDonald. Όντας σχεδόν δέκα χρόνια μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος (μάλιστα, αρχικά η δισκογραφική… έκρυβε την ηλικία του), είχε πει για την αποχώρησή του ότι «είχε “καεί”» και ότι η φάση άρχισε να του θυμίζει… δουλειά.

O Such ξαναβρέθηκε με τα μέλη του συγκροτήματος το 2018, όταν οι Bon Jovi εντάχθηκαν στο Rock & Roll Hall of Fame, με τον ίδιο να δηλώνει ότι «τους αγαπώ μέχρι θανάτου».

Photo: Wikipedia

BREAKING MUSIC