To six d.o.g.s σταθμεύει στην Πλατεία της Πειραιώς 260

Τι θα βρούμε στην Πλατεία; Ένα DJ Booth μέσα σε ένα ανοιχτό Container, ένα Cocktail Bar αλλά και φαγητό

BREAKING
 

Τι θα βρούμε στην Πλατεία; Ένα DJ Booth μέσα σε ένα ανοιχτό Container, ένα Cocktail Bar αλλά και φαγητό

Στην πιο γοητευτική industrial Πλατεία, αυτή της Πειραιώς 260 έχει στηθεί ένα ultra fun σκηνικό «curated by six d.o.g.s.» τόσο για πριν όσο και μετά τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Άλλος ένας λόγος δηλαδή –εκτός από το, ούτως ή άλλως, συναρπαστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ– για να κατηφορίσουμε αλλά και να παραμείνουμε στην Πειραιώς 260 τα βράδια του φετινού καλοκαιριού.

Τι θα βρούμε στην Πλατεία; Ένα DJ Booth μέσα σε ένα ανοιχτό Container, ένα Cocktail Bar με Zero Waste δημιουργίες από τον Μάριο Ηλιόπουλο (Head Bartender του six d.o.g.s), αλλά και φαγητό: ένα πολυσυλλεκτικό Food Court με πολλές επιλογές, το οποίο αλλάζει συνεχώς.

Container DJ Sets

Κάθε βράδυ αμέσως μετά την λήξη των παραστάσεων, ένα impromptu DJ Booth  θα φιλοξενεί διαφορετικούς DJ από την εγχώρια μουσική σκηνή, καλύπτοντας μουσικές από ένα μεγάλο ηχητικό φάσμα. Freestyle, Balearic, Nu Jazz, Ethnic, Disco, Folk είναι λίγα μόνο από τα αμέτρητα είδη μουσικής που θα ακουστούν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

six d.o.g.s Cocktail Bar

Για πρώτη φορά, το φεστιβαλικό κοινό της Πειραιώς 260 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσει τον βιομηχανικό χώρο του Φεστιβάλ με δροσιστικά ροφήματα, εμπνευσμένα cocktails, ποικιλία ελληνικών κρασιών και παγωμένη draught μπύρα.

Modular Food Court

Ένα Food Court που αλλάζει κάθε εβδομάδα σε περιεχόμενο και κρατάει αμείωτο το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον. Την αρχή κάνει το Nokela με ένα μενού που περιλαμβάνει από Τορτίγια με κιμά ξηρών καρπών και Hot dog με λουκάνικο Τζουμαγιάς, μέχρι Lobster Loaf και Grilled Cheese Sandwich. Εδώ και το αγαπημένο όλων Food Truck με τους πεντανόστιμους trademark γκεζλεμέδες του και σπιτικό παγωτό μηχανής.

Το six d.o.g.s Pop-Up @ Peiraios 260 λειτουργεί σχεδόν καθημερινά από 1 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου (τις βραδιές που πραγματοποιούνται παραστάσεις στην Πειραιώς 260*), από τις 20.00 το βράδυ. Τα DJ Sets αρχίζουν μετά το τέλος των παραστάσεων, αλλά το Cocktail Bar και το Modular Food Court είναι προσβάσιμα και ανοιχτά στο κοινό από τις 20.00.

Η είσοδος στην Πλατεία είναι ελεύθερη και τα καλοκαιρινά αθηναϊκά βράδια αναμένονται πιο συναρπαστικά από ποτέ.

*Ημέρες Λειτουργίας six d.o.g.s Pop-Up @ Peiraios 260:

Ιούνιος: 10, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Ιούλιος: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της Πειραιώς 260 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://aefestival.gr/schedule/?category=&place=131&schedule_year=2022

Photo: Six Dogs Facebook

BREAKING MUSIC