Sold out και πανηγύρι στους Χατζηφραγκέτα και τον Εισβολέα

 
REVIEWS

Η Τεχνόπολη στον αέρα.

Του Νίκου Κλόκα

Ο κόσμος να συνέχιζε να μπαίνει στην Τεχνόπολη, όταν περίπου στις 21:30 ο Πάνος Φραγκιαδάκης πήρε την κιθάρα του και ο Βαγγέλης Χατζηγιάννης έβαλε τα μαύρα του γυαλιά για να ξεκινήσει το live των Χατζηφραγκέτα στην πρωτεύουσα.

Το συγκρότημα θύμισε στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά την Τεχνόπολη πως ήταν οι συναυλίες στην προ Covid εποχή, δίνοντας του την ευκαιρία να χορέψει και να διασκεδάσει όπως παλιά. Αφού ζήτησαν από τη... Μαίρη να πάνε για «νυχτερινό μπανάκι, πατητές και μακροβούτια», της εξήγησαν πως «ταξικά το πράγμα δεν τσουλάει» ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες που βρέθηκαν στην Τεχνόπολη και μοίρασαν «κόκκινα τριανταφυλλάκια και μπλε βιολέτες».

Επίσης, θύμισαν μαζί με τον Εισβολέα πως στη… Σέριφο είναι «καλοκαίρι και είναι ωραία», προτού εκείνος μεταφέρει το κοινό σε ραπ και ρεμπέτικους ήχους, όπως κάνει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ο «Λιάκος» επανέλαβε ότι «έχει το θέμα του», προσκάλεσε το κοινό να «Πάμε όλοι μαζί» και σύστησε την... μπερμπάντισσα «Μπανιστηρτζού». Υπογράμμισε ότι «λάθη μετράω και όσο από αγάπη πονάω, μαθαίνω να ζω», ενώ μαζί με τον Μάριο Νταβέλη και την Ανδριάνα Αχιτζάνοβα ξεκίνησαν ένα μεγάλο γλέντι με... «Αμερικάνικα» στην Τεχνόπολη.

Η βραδιά έκλεισε με μια μεγάλη «Στροφή στο λαϊκό» και με ένα «τρελό μωράκι του ουρανού», ανανεώνοντας το ραντεβού για τη Μονή Λαζαριστών τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και το Faliro Theater στις 7 Ιουλίου.

REVIEWS