Ενθουσίασε η Κλεονίκη Δεμίρη στην Στοκχόλμη

Για τα 50 Χρόνια της Ομοσπονδίας.

BREAKING
 

Για τα 50 Χρόνια της Ομοσπονδίας.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Κλεονίκης Δεμίρη για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας. Η εμφάνισή της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, που ανυπομονεί να την συναντήσει ξανά επί σκηνής.

Τα σχόλια που ακολούθησαν μετά την παράσταση ήταν αμέτρητα και πραγματικά πολύ συγκινητικά. Η φωνή και οι ερμηνείες της ενθουσίασαν Σουηδούς και Έλληνες που παρακολούθησαν την παράσταση στη Σουηδική πρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μωυσής Νικολαΐδης έκανε την έναρξη της εκδήλωσης μιλώντας για τα 50 χρόνια της Ομοσπονδία και τις δραστηριότητες της, και η Κλεονίκη Δεμίρη με μια παρέα ταλαντούχων μουσικών χάρισαν στο κοινό ένα εκπληκτικό πρόγραμμα - διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Σουηδική χορωδία Nicolai kammarkör υπό τη διεύθυνση της Elisabet Brander τραγουδώντας υπέροχα Μίκη Θεοδωράκη στα ελληνικά και στα σουηδικά. Σύντομα η Κλεονίκη Δεμίρη με την παρέα της θα βρεθούν και πάλι στη Σουηδική πρωτεύουσα για μια επόμενη παράσταση και όλοι ευχήθηκαν καλή αντάμωση.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Αχιλλέας Γουάστωρ, Λευτέρης Γρίβας και Δημήτρης Κουφογιώργος

BREAKING MUSIC