Η Αναστασία Έδεν διασκευάζει το «Άνθρωποι Μονάχοι»

Το αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη Σπανού έρχεται με μια επανεκτέλεση σε jazz μουσικό ύφος

BREAKING
 

Το αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη Σπανού έρχεται με μια επανεκτέλεση σε jazz μουσικό ύφος

Μία ανατρεπτική διασκευή μόλις κυκλοφόρησε από την Walnut Entertainment, πάνω στο μνημειώδες τραγούδι του Γιάννη Σπανού «Άνθρωποι μονάχοι».

Ακούγοντας την διασκευή αυτή μας τράβηξε το ενδιαφέρον η ερμηνεία της Αναστασίας Έδεν που φώτισε με έναν διαφορετικό τρόπο τα σκοτεινά σημεία των στίχων αλλά και το πως έχτισε ο Άρης Βλάχος μουσικά την διαφορετική αυτή προσέγγιση.

Πριν τρία χρόνια περίπου και αφού δοκιμάστηκε η διασκευή σε πολλές παραστάσεις των δύο καλλιτεχνών, αποφάσισαν να την ηχογραφήσουν.

Από το στούντιο ακόμα ένιωσαν μεγάλη ικανοποίηση και συγκίνηση με το αποτέλεσμα, αμέσως έστειλαν την διασκευή ώστε πάρουν την έγκριση του συνθέτη για την κυκλοφορία της.

Την ίδια κιόλας μέρα ο Γιάννης Σπανός συγκινημένος πήρε τηλέφωνο τους δύο καλλιτέχνες και τους ευχαρίστησε για αυτή τους την «ανάγνωση».

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης ο Γιάννης Σπανός, ποτέ δεν απαρνήθηκε τον ενθουσιασμό και την αθωότητα του, πάντα γεμάτος αγάπη για τους νεότερους, έδινε και θα εξακολουθεί να δίνει φως μέσα από το έργο του.

BREAKING MUSIC