Η «Σεκάνς» της Κορίνας Λεγάκη και του Δημήτρη Κόψη

Οι δύο καλλιτέχνες γράφουν στο loaded με αφορμή τις εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου

BREAKING
 

Οι δύο καλλιτέχνες γράφουν στο loaded με αφορμή τις εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου

Από τις 23 Νοεμβρίου η Κορίνα Λεγάκη και ο Δημήτρης Κόψης, μας δίνουν ραντεβού στο club του Σταυρού του Νότου με τη μουσική παράσταση «Σεκάνς».

Οι δυο ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους σε απρόβλεπτες επιλογές του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου και γίνονται πρωταγωνιστές σε μια παράσταση που τα συναισθήματα εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς.

Με αφορμή τη συνάντησή τους, η Κορίνα Λεγάκη και ο Δημήτρης Κόψης, γράφουν στο loaded.gr

Με την Κορίνα ήμασταν φίλοι και καλλιτεχνικά γνωριστήκαμε περισσότερο μετά από ένα τραγούδι που είπαμε μαζί σε μια δίκη μου παράσταση στο Tiki Bar. Εκεί αποφασίσαμε να διευρύνουμε εκείνη τη στιγμή και να κάνουμε μία συνεργασία με τραγούδια που αγαπάμε και μας προκαλούν να τα τραγουδήσουμε. Απευθυνθήκαμε στον Γεράσιμο Ευαγγελάτο που είναι κοινός μας αγαπημένος άνθρωπος και στιχουργός, ο οποίος μας έκανε την τιμή και μας έδωσε τη χαρά να αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματός μας.

Ο Γεράσιμος από την πρώτη στιγμή κατάλαβε τις καλλιτεχνικές μας ανάγκες και μας οδήγησε με τον καλύτερο τρόπο σε μία μουσική «σεκάνς», με εναλλαγή τραγουδιών από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή, όπου καρέ-καρέ οδήγησε το πρόγραμμά μας σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. Με οδηγό την εμπειρία του και την αγάπη μας για το τραγούδι, καταλήξαμε σε ένα πρόγραμμα που ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις Τετάρτες 23 Νοεμβρίου, 7 και 21 Δεκεμβρίου στο club του Σταυρού του Νότου.

Δημήτρης Κόψης

«Σεκάνς»: Ακολουθία σκηνών. Κινηματογραφικός όρος. Η επιλογή της λέξης έγινε αρχικά με αφορμή το νέο μου άλμπουμ με τίτλο «Σεκάνς», που θα κυκλοφορήσει αρχές του νέου έτους. Ο κόσμος του Κινηματογράφου με γοήτευε πάντα και μ' έναν τρόπο νιώθω πως επικοινωνεί με τη Μουσική και το Τραγούδι, αφού και η Μουσική γεννά εικόνες στον ακροατή της και το Τραγούδι αφηγείται κι εκείνο ιστορίες.

Προτείνω τον τίτλο στον Γεράσιμο (Ευαγγελάτο). Εκείνος αμέσως αντιδρά θετικά, δημιουργώντας μια playlist τραγουδιών για τις συναυλίες μας, που θα μπορούσε να είναι το soundtrack μιας ταινίας. Έχω ακούσει τον Δημήτρη (Κόψη) και του έχω προτείνει να μοιραστούμε τη σκηνή - αυτό το «μαζί», αυτό το «μοίρασμα» που τόσο μας έχει λείψει!

Ο Άρης (Ζέρβας) ενορχηστρώνει και το club του Σταυρού του Νότου γίνεται το καλύτερο σκηνικό για να δημιουργήσουμε τη δική μας ταινία. Με όλους εσάς συμπρωταγωνιστές και τα όνειρα μας παρόντα! Με τις καρδιές να πάλλονται στον ρυθμό της ομορφιάς...

Κορίνα Λεγάκη

Όλες οι πληροφορίες για τις εμφανίσεις της Κορίνας Λεγάκη και του Δημήτρη Κόψη ΕΔΩ

BREAKING MUSIC