Ακούστε το ακυκλοφόρητο Greedy Bastards των Motorhead

Από την επερχόμενη επανέκδοση του τελευταίου τους στούντιο άλμπουμ, το Bad Magic του 2015.

BREAKING
 

Από την επερχόμενη επανέκδοση του τελευταίου τους στούντιο άλμπουμ, το Bad Magic του 2015.

 

Του Ηλία Σελιμά

Το τραγούδι βρίσκει τον αείμνηστο frontman των Motorhead Lemmy Kilmister να οργίζεται ενάντια στους διεφθαρμένους πολιτικούς και να θρηνεί για τον διαλυμένο κόσμο που θα αφήσουν πίσω τους. "Δεν έχεις δει ποτέ έναν πολιτικό που να έχει τηρήσει την υπόσχεσή του. Δεν έχετε δει ποτέ έναν πολιτικό που δεν ήταν ψεύτης", ξεσπάει στην εισαγωγή με προφορικό λόγο. "Όλοι οι πολιτικοί είναι μαλάκες!"

"Άλλη μια ομορφιά από τις ηχογραφήσεις των Bad Magic, με τους στίχους του Lemmy να χτυπούν την εποχή μας με το κεφάλι στο κεφάλι", είπε ο κιθαρίστας Phil Campbell σε δήλωσή του.

Το Bad Magic: Seriously Bad Magic αναμένεται στις 24 Φεβρουαρίου και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τώρα. Η επανέκδοση θα περιλαμβάνει το Bad Magic στην ολότητά του, μαζί με το "Greedy Bastards", ένα άλλο τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο "Bullet in Your Brain" και μια πλήρη ζωντανή εμφάνιση του 2015, τραβηγμένη από το Fuji Rock Festival. Θα περιλαμβάνει επίσης το "War, Love, Death and Injustice", μια συνέντευξη με τον Lemmy που πραγματοποιήθηκε από τον ειδικό των Motorhead Robert Kiewik κατά την τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος πριν από το θάνατο του Lemmy το Δεκέμβριο του 2015.

Τώρα βέβαια εάν το ακυκλοφόρητο τραγούδι δεν είναι αρκετό οι οπαδοί που επιθυμούν να συνδεθούν με τον Lemmy πέρα από αυτό το θνητό κόσμο μπορούν να αποκτήσουν το box set Bad Magic: Seriously Bad Magic, το οποίο περιέχει έναν πίνακα ouija "Murder One".

 

BREAKING MUSIC