«Δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες ημερομηνίες της περιοδείας μου στην Ευρώπη»

Ο Ozzy Osbourne αποσύρεται από τις περιοδείες

BREAKING
 

Ο Ozzy Osbourne αποσύρεται από τις περιοδείες

Του Ηλία Σελιμά

Μετά από χρόνια τραυματισμών, ασθενειών και αναβολών, ο ταλαιπωρημένος Ozzy πήρε την σκληρή απόφαση και σταμάτησε. Ο Ozzy έκανε την ανακοίνωση με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς θαυμαστές μου», έγραψε. «Όπως ίσως όλοι γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα σοβαρό ατύχημα, όπου έπαθα ζημιά στη σπονδυλική μου στήλη. Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου στο τραγούδι είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και πιο πρόσφατα την πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου εξακολουθεί να είναι σωματικά αδύναμο. Είμαι ειλικρινά συγκινημένος με τον τρόπο που όλοι σας κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήρια σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά με καλή συνείδηση, έχω πλέον συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες ημερομηνίες της περιοδείας μου στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να αντέξω τα ταξίδια που απαιτούνται. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη του ότι θα απογοητεύσω τους οπαδούς μου πραγματικά με "τελείωσε", περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανίζομαι χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το συγκρότημά μου, το crew μου, τους φίλους μου, τους Judas Priest και φυσικά τους οπαδούς μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την αφοσίωση και την υποστήριξή τους και για το ότι μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα είχα».

Στη συνέχεια, ο Ozzy υπογράφει με το παραδοσιακό του μήνυμα: «Σας αγαπώ όλους».

Το No More Tours 2 του Ozzy ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2018 και έχει αναβληθεί πολλές φορές λόγω των προβλημάτων υγείας του Ozzy και της πανδημίας. Πέρυσι, η Sharon Osbourne ανακοίνωσε ότι ο άνδρας των Black Sabbath επρόκειτο να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει τα προβλήματα στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη που αναπτύχθηκαν μετά την πτώση του 2019 στο σπίτι του. Μετά το περιστατικό, ο τραγουδιστής έχει επίσης παλέψει με τη νόσο του Πάρκινσον, πολλαπλές λοιμώξεις από σταφυλόκοκκο, πνευμονία, γρίπη και ένα σπασμένο αιμοφόρο αγγείο στο μάτι του.

BREAKING MUSIC