Το Loaded των Velvet Underground θα επανακυκλοφορήσει σε σετ βινυλίου εννέα δίσκων

«Fully Re-loaded»

BREAKING
 

«Fully Re-loaded»

Του Ηλία Σελιμά

Η έκδοση «Fully Re-loaded» του κλασικού Loaded θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές μίξεις του άλμπουμ μαζί με demos, outtakes και ζωντανές ηχογραφήσεις.

Η διευρυμένη έκδοση του κλασικού άλμπουμ Loaded των Velvet Underground του 1970 θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε βινύλιο.

Το Re-Loaded κυκλοφόρησε αρχικά τον Οκτώβριο του 2015 ως πακέτο έξι δίσκων (5CD, 1DVD), ενώ η νέα έκδοση Fully Re-Loaded θα περιλαμβάνει εννέα LP. Τρεις δίσκοι θα περιλαμβάνουν στερεοφωνικές, μονοφωνικές και "full-length" μίξεις του αρχικού άλμπουμ, ενώ έξι θα περιέχουν demos, outtakes και ζωντανές ηχογραφήσεις, μερικές από τις οποίες δεν έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν σε βινύλιο.

Θα περιλαμβάνει επίσης τέσσερα 7ιντσα βινυλίου, μια αφίσα με το εξώφυλλο του άλμπουμ και ένα βιβλιαράκι με τις σημειώσεις του Lenny Kaye που εμφανίστηκαν στην έκδοση του 2015.

Το Loaded (Fully Re-Loaded Edition) είναι περιορισμένο σε 1.970 αριθμημένα αντίτυπα και θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου. Είναι διαθέσιμο από την Dig στην Ευρώπη και από τη Rhino στις ΗΠΑ.

BREAKING MUSIC