Ο Steve Vai δεν έχει κάποιο ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Λήξη συναγερμού.

BREAKING
 

Λήξη συναγερμού.

Του Ηλία Σελιμά

Ο Steve Vai έδωσε διευκρινίσεις για τα σχόλια που έκανε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με ένα ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Ozzy Osbourne.

Σε συνέντευξη του για την προώθηση του νέου του άλμπουμ Vai / Gash, ο Steve Vai φάνηκε να υπονοεί ότι οι ηχογραφήσεις του 1995 με τον Ozzy είχαν ως αποτέλεσμα ένα άλμπουμ με υλικό που ήταν απίθανο να δει ποτέ το φως της ημέρας. Αλλά τώρα ο Vai σχολίασε εκ των υστέρων στο Facebook για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

"Σε μια πρόσφατη συνέντευξη μίλησα λίγο απρόσεκτα για το υλικό που ηχογράφησα με τον Ozzy ' και μετά οι δηλώσεις αυτές έγιναν viral", λέει.

"Για να διευκρινίσω, ο Ozzy και εγώ βρεθήκαμε μαζί γύρω στο 96 και περάσαμε λίγο χρόνο προσπαθώντας να βρούμε κάποια πιθανά τραγούδια για ένα άλμπουμ που είχε ήδη ηχογραφήσει κατά το ήμισυ. Αυτός ο δίσκος κυκλοφόρησε αργότερα ως Ozzmosis. Κάναμε demo μερικά τραγούδια και στη συνέχεια υπήρχαν ένα μάτσο κομμάτια που έφτιαξα για να τα τσεκάρει. Τελικά επέλεξε ένα τραγούδι για να το χρησιμοποιήσει στο άλμπουμ του και αυτό είναι το My Little Man. Ηχογραφήθηκε εκ νέου με την μπάντα του και βγήκε υπέροχο.

"Εγώ, όπως και πολλοί οπαδοί του Ozzy, θα ήθελα πολύ να υπήρχε ένα μυστικό κρυμμένο άλμπουμ του Ozzy κάπου, για να αποκαλυφθεί στα έκπληκτα αυτιά μας κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά δεν θα προερχόταν από αυτές τις ηχογραφήσεις . Λυπάμαι λοιπόν για τη σύγχυση".

 

BREAKING MUSIC