Νέο single της Joan Jett and the Blackhearts, «If You re Blue»

Από το επερχόμενο EP τους, Mindsets.

BREAKING
 

Από το επερχόμενο EP τους, Mindsets.

Του Ηλία Σελιμά

Το Mindsets θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Το EP ακολουθεί το 2022 άλμπουμ της Jett με τους Blackhearts, Changeup, μια συλλογή 25 τραγουδιών με ακουστικές εκδοχές των πιο γνωστών τραγουδιών της.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Mindsets, η Jett θα βγει στο δρόμο με τον Bryan Adams για περιοδεία στις ΗΠΑ που ξεκινά στις 6 Ιουνίου στη Βαλτιμόρη και ολοκληρώνεται στις 3 Αυγούστου στο Σιάτλ.

Πέρυσι, η Jett περιόδευσε με τους Def Leppard, Motley Crue και Poison για μια επική περιοδεία Stadium Tour που έγινε μια από τις πιο προσοδοφόρες περιοδείες της χρονιάς. Όταν ρωτήθηκε από το Rolling Stone πώς αισθάνεται για την περιοδεία με συγκροτήματα που έχουν κατηγορηθεί μερικές φορές για μισογυνισμό, η Jett απάντησε: "Είναι πολύ διαδεδομένο, σε όλο το rock 'n' roll. Κοιτάξτε, το μόνο που μπορώ να κάνω ως γυναίκα που είμαι είναι να βγω εκεί έξω και να δείξω μια εναλλακτική άποψη και να το κάνω με τον δικό μου τρόπο. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάθε συγκρότημα που θεωρούσατε προβληματικό, εννοώ ότι δεν θα είχαν μείνει και πολλά".

BREAKING MUSIC