Ακούστε τον Bruce Springsteen στο «History Books» των Gaslight Anthem

Το History Books είναι το έκτο άλμπουμ των Gaslight Anthem

BREAKING
 

Το History Books είναι το έκτο άλμπουμ των Gaslight Anthem

Του Ηλία Σελιμά

Ο Bruce Springsteen εμφανίζεται ως guest σε ένα νέο τραγούδι του ροκ συγκροτήματος από το Νιου Τζέρσεϊ, των Gaslight Anthem. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι, με τίτλο "History Books", παρακάτω.

Το τραγούδι είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει από το επερχόμενο άλμπουμ των Gaslight Anthem, το οποίο έχει επίσης τον τίτλο History Books. Θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου.

"Όταν ο Bruce Springsteen είπε ότι πρέπει να γράψω ένα ντουέτο για εμάς, νομίζω ότι το μυαλό μου εξερράγη", δήλωσε ο frontman των Gaslight Anthem, Brian Fallon, σε δελτίο Τύπου. "Δεν θα βαρεθώ ποτέ ότι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς στον κόσμο και μια από τις φωνές των ηρώων μου, θα αποτυπωθεί για πάντα σε ένα τραγούδι που έγραψα σε ένα μικρό ξύλινο γραφείο, τον Οκτώβριο, στο Νιου Τζέρσεϊ".

Οι Gaslight Anthem σχηματίστηκαν το 2006 στο New Brunswick του New Jersey, λιγότερο από μια ώρα οδήγησης από τη γενέτειρα του Springsteen, το Long Branch. Στο συγκρότημα συμμετέχουν επίσης ο κιθαρίστας Alex Rosamilia, ο μπασίστας Alex Levine και ο ντράμερ Benny Horowitz.

Το History Books είναι το έκτο άλμπουμ των Gaslight Anthem και το πρώτο τους μετά από εννέα χρόνια. "Όταν ένα συγκρότημα φτάνει σε οποιοδήποτε επίπεδο επιτυχίας ή δημοτικότητας, αυτό είναι ένα δώρο", σημείωσε ο Fallon. "Είναι πραγματικά ένα θαύμα να μπορείς να κάνεις την τέχνη σου για να ζήσεις. Το να έχει φτάσει η μπάντα τόσο μακριά και να μπορούμε να εξακολουθούμε να βρίσκουμε έμπνευση και σύνδεση στη μουσική μας είναι ένας θησαυρός. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που μας έδωσαν χρόνο να ανασυνταχθούμε".

Photo: Bruce Springsteen Facebook

BREAKING MUSIC