Οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Perhaps»

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια από τα sessions του Chinese Democracy

BREAKING
 

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια από τα sessions του Chinese Democracy

Του Ηλία Σελιμά

Οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Perhaps".

Το κομμάτι έκανε πρεμιέρα στο Q104.3 το πρωί της Πέμπτης και είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του Audacy προς το παρόν και όχι ακόμα σε υπηρεσίες streaming ή σε online καταστήματα λιανικής πώλησης.

Το "Perhaps" θα πρέπει να ακούγεται οικείο στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς των Guns N' Roses, καθώς είναι παρόμοιο με τη διαρροή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια. Το τραγούδι βρίσκει τον Axl Rose να διαλογίζεται για μια αποτυχημένη σχέση, τραγουδώντας σε κάποιο σημείο: "You pulled the gun that shot and crucified my savior". 
 
Οι Guns N' Roses καλλιέργησαν μια προσμονή για το κομμάτι τον Ιούνιο, όταν το έκαναν sound-check πριν από μια συναυλία στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το "Perhaps" ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια από τα sessions του Chinese Democracy που διέρρευσαν στο διαδίκτυο το 2019 μαζί με ένα σωρό άλλα demos που βρέθηκαν σε μια αποθήκη που ανήκε στο παρελθόν στον Tom Zutaut, πρώην στέλεχος του A&R.
 
Ο ενθουσιασμός για το νέο υλικό έφτασε στο αποκορύφωμα στα μέσα Ιουλίου, όταν ο επί χρόνια τεχνικός σκηνής Tom Mayhue δήλωσε ότι οι Guns N' Roses επρόκειτο να "αρχίσουν να δουλεύουν πάνω σε νέα μουσική. Έχουν ήδη ηχογραφήσει ένα σωρό πράγματα, οπότε θα υπάρξει νέα μουσική των Guns N' Roses πολύ σύντομα. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι προσπαθούν να βγάλουν ένα single, από μέρα σε μέρα. Οπότε μπορεί να ακούσετε κάτι πολύ, πολύ σύντομα".
 
Το "Perhaps" σηματοδοτεί το τρίτο τραγούδι που κυκλοφορούν οι Guns N' Roses από τότε που ο Rose, ο Slash και ο Duff McKagan επανενωθηκαν το 2016, μετά τις κυκλοφορίες των "Absurd" και "Hard Skool" το 2021. Αυτά τα τραγούδια χρονολογούνται επίσης από τις συνεδρίες του Chinese Democracy και περιλαμβάνουν νεοηχογραφημένα μέρη από τους Slash και McKagan.
 
Αν πιστέψουμε τον Slash, μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερη νέα μουσική των Guns N' Roses στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Είπε στον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Eddie Trunk τον περασμένο Οκτώβριο ότι "θέλει να πάει και να κόψει έναν ολοκαίνουργιο δίσκο κάποια στιγμή, πιθανότατα νωρίτερα από ό,τι αργότερα". Ο Slash είπε ότι η μπάντα έχει μια χούφτα ακυκλοφόρητα νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων "μερικών επικών που θα βγουν, οπότε είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό".
 
 
BREAKING MUSIC