Οι Rival Sons επιβεβαιώνουν τις λεπτομέρειες του άλμπουμ «Lightbringer»

Παρουσιάζοντας το νέο single «Sweet Life»

BREAKING
 

Παρουσιάζοντας το νέο single «Sweet Life»

Του Ηλία Σελιμά

"Έχει όλα τα πρώιμα στοιχεία του τι είναι και τι ήταν οι Rival Sons" - Jay Buchanan για το νέο single Sweet Life των Rival Sons.

Οι Rival Sons από το Long Beach αποκάλυψαν επιτέλους τις λεπτομέρειες του Lightbringer, του άλμπουμ που θα ακολουθήσει το Darkfighter, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο. Το νέο άλμπουμ, το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο, θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, ενώ έχει προηγηθεί ένα single, το Sweet Life.

"Είναι το πιο old-school τραγούδι των Rival Sons σε οποιονδήποτε από αυτούς τους δύο δίσκους", λέει ο frontman Jay Buchanan. "Έχει όλα τα πρώιμα στοιχεία του τι είναι και τι ήταν οι Rival Sons. Γεννήθηκε από την αγάπη μου για το ροκ των μέσων της δεκαετίας του '60, όπως οι Animals, οι Kinks και οι μπάντες με τις οποίες μεγάλωσα. Είναι επίσης ένα μικρό διάλειμμα από όλα τα βαριά θέματα- είναι ένα καυτό κομμάτι".

Το Lightbringer ηχογραφήθηκε στα ίδια sessions του 2021 με το Darkfighter, με τον παλιό παραγωγό Dave Cobb.

"Ξεκίνησε ως ένα άλμπουμ και η σειρά μεγάλωσε πάρα πολύ", δήλωσε ο Buchanan στο Classic Rock, "έτσι έπρεπε να το χωρίσουμε γιατί το υλικό θα ήταν πολύ μεγάλο. Έτσι, έπρεπε να χωρίσουμε σε τμήματα το σύνολο, ώστε να υπάρχει μια σύντομη περίοδος αναμονής μεταξύ των δύο".

Οι Rival Sons βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στις ΗΠΑ με τους Smashing Pumpkins, και θα πάνε στην Ευρώπη τον Οκτώβριο.

BREAKING MUSIC