Οι Rolling Stones μας ζεσταίνουν με νέο τραγούδι, το Don t Get Angry With Me

Συγγνώμη, μην θυμώνετε μαζί μου

BREAKING
 

Συγγνώμη, μην θυμώνετε μαζί μου

Του Ηλία Σελιμά

Ένας νέος ιστότοπος, dontgetangrywithme.com, παίζει ένα σύντομο τμήμα του τραγουδιού, αν και πολλοί οπαδοί αναφέρουν ότι ο ιστότοπος δεν φορτώνεται ή τους εμφανίζονται μηνύματα σφάλματος. Οι Stones απαντούν στους μπερδεμένους οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Sorry, don't get angry with me» ("Συγγνώμη, μην θυμώνετε μαζί μου").

Το συγκρότημα έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ένα νέο άλμπουμ, το Hackney Diamonds. Τον περασμένο μήνα, εγκαινίασαν μια ιστοσελίδα, μια λίστα αλληλογραφίας και έβαλαν ακόμη και μια φυσική διαφήμιση σε αγγλικές εφημερίδες. "Our friendly staff promises you satisfaction," ("Το φιλικό μας προσωπικό σας υπόσχεται ικανοποίηση") έγραφε. "When you say gimme shelter, we'll fix your shattered windows." ("Όταν θα πείτε gimme shelter, θα φτιάξουμε τα σπασμένα παράθυρά σας")

Σύμφωνα με το ρολόι αντίστροφης μέτρησης στον ιστότοπο, η ανακοίνωση θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος μετά το θάνατο του Charlie Watts τον Αύγουστο του 2021, καθώς και το πρώτο τους με πρωτότυπο υλικό από το A Bigger Bang του 2005.

Οι Stones μιλούν για νέα μουσική εδώ και μερικά χρόνια. Τον Μάρτιο του 2022, ο Keith Richards μίλησε στο CBS Sunday Morning για την παρουσία του ντράμερ Steve Jordan στο στούντιο, ο οποίος αρχικά ήρθε ως αντικαταστάτης του Watts στην περιοδεία. "Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε τη δυναμική τώρα που ο Steve είναι στο συγκρότημα", είπε ο Richards. "Είναι σαν να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο"..

BREAKING MUSIC